DISPARIŢIE MISTERIOASĂ în Belgia. Un gorjean nu îşi mai găseşte soţia şi fiica de 2 ani VIDEO

O femeie din Gorj şi fetiţa ei de doi ani sunt date dispărute de mai multe zile şi nimeni nu mai are nici o veste de la ele. Dispariţia a fost înregistrată iniţial în Belgia, acolo unde femeia locuia împreună cu soţul ei. El bănuieşte acum că a fost părăsit pentru un marocan.

17 oct. 2015, 10:04

Femeia, în vârstă de 23 de ani şi fetiţa ei au dispărut în urmă cu zece zile, dintr-o localitate din Belgia, informează România TV. Soţul tinerei, Marian, le caută neîncetat de atunci.

„Absolut peste tot, afişe pe la gările de metrou, absolut peste tot. Am fost şi la poliţie, la Bruxelle”, a spus Marian. Disperat că nu are nici un indicu, şi-a adus aminte acum ceea ce a văzut pe pagina de socializare a soţiei, cu câteva zile înainte de dispariţie.

Citeşte şi Caz suspect. Un fost fotbalist de la FC Botoşani a dispărut misterios, în timp ce mergea la o nuntă

„Ce mi s-a părut suspect pe pagina ei de Facebook, un bărbat care nu îl cunosc, este de origine marocană. Pe data de 3 i-a dat like la toate pozele. Nu stiu in ce relatie e cu marocanul, unde o fi intrat, în ce o fi intrat, de nu dă nici un semn de viata”, a mai spus Marian. Bărbatul este îngrijorat că fetiţa lui este acum în pericol. Femeia şi-a mai părăsit un copil dintr-o relaţie anterioară. „Mă aştept să lase fata pe undeva..”, a spus Marian. 

Bărbatul a anunţat dispariţia şi acasă, în Gorj. „La recomandarea autorităţilor belgiene a depus o sesizare privind dispariţia şi în România. Dispariţia acestui minor ridică anumite semne de întrebare”, a declarat avocatul bărbatului. 

Tatăl fetiţei speră acum ca soţia lui să dea un semn de viaţă şi să se întoarcă acasă împreună cu micuţa.