DISPARIŢII MISTERIOASE pe glob. Iată cum au dispărut toţi locuitorii unui oraş din Canada

Pe glob există mai multe zone înconjurate de mister şi anomalii. Una dintre cele mai spectaculoase dispariții s-a întâmplat într-un oraş din Canada în anul 1930. Toţi cei 2000 de locuitori au dispărut pur şi simplu.

23 apr. 2016, 13:37
DISPARIŢII MISTERIOASE pe glob. Iată cum au dispărut toţi locuitorii unui oraş din Canada

Triunghiul Dragonilor este o zonă cu multe anomalii şi cu întâmplări neelucidate. În perioada 1952-1954, cinci nave japoneze cu peste 700 de persoane la bord au dispărut. Japonezii consideră zona ca fiind una cu un pericol ridicat. Din această cauză traficul este restricționat. Zona se află situată la 100 kilometri de Tokyo și a fost asemuită cu Triunghiul Bermudelor.

Autoritățile japoneze au trimis în zonă un vapor militar care avea la bord 100 de specialiști, în vederea investigării cauzelor care au dus la aceste dispariții. Și acest vapor a dispărut în mod misterios, potrivit efemeride.ro.

Din 1949 și până în prezent, 11 avioane de linie au dispărut în mod misterios în această zonă. Conform statisticilor numărul disparițiilor în zona numită Triunghiul Dragonului este mai mare ca cele din zona numită Triunghiul Bermudelor.

Citeşte şi Cărarea din inima Bucegilor pe care oamenii dispar fără urmă. Se spune că locul este BLESTEMAT

Din această cauză, autoritățile japoneze au restricționat traficul naval și aerian în această zonă. În lume există și alte zone unde s-au produs fenomene asemănătoare. Lacul Michigan este o zonă unde au fost înregistrate dispariții de avioane și vapoare.

Persoanele care au tranzitat pe apă sau aerian zona, susțin că există anomalii în ceea ce privește scurgerea timpului. Au fost cazuri în care ceasurile pasagerilor care se aflau în avioanele care survolau lacul nu mai funcționau sau arătau o oră eronată.

Disparițiile au început în anul 1937, când un vapor a dispărut fără urmă. În anul 1950, un avion american cu 58 de pasageri a dispărut în mod misterios în timp ce survola zona lacului Michigan.

O altă zonă unde s-au înregistrat dispariții misterioase este orașul Bennington, statul Vermont. În data de 1 decembrie 1949, John Tetford a dispărut brusc dintr-un autobuz aglomerat sub privirile perplexe ale călătorilor. Conform declarațiilor călătorilor, acesta dormea pe scaunul său când brusc nimeni nu l-a mai văzut. Actele și geanta sa au rămas neatinse lângă scaun.

Citeşte şi CERCURI MISTERIOASE pe fundul oceanului Atlantic. Incredibil de cine sunt făcute VIDEO

În decembrie 1946, Paula Welden, o studentă în vârstă de 18 ani a dispărut în timp ce traversa strada, sub privirile celorlalți trecători. În octombrie 1950, un băiețel în vârstă de opt ani, a dispărut din fața părinților săi. Căutările nu au dus la niciun rezultat.

O altă zonă plină de mister este tunelul Lincoln care leagă New Jersey de New York. Martha Wright a dispărut sub privirile soțului, în momentul în care a coborât din mașină pentru a şterge geamul din spate al mașinii.

Poate cea mai spectaculoasă dispariție s-a petrecut în anul 1930, când populația de 2000 de locuitori a unei localități de lângă lacul Anjicuni din nordul Canadei, a dispărut. Locuințele erau intacte, nu au fost descoperite urme că ceva deosebit se întâmplase. Câinii din localitate erau morți de foame, descoperiți sub un strat gros de zăpadă.

Ceea ce este și mai misterios este faptul că toate cadavrele din cimitir au fost deshumate și orice rămășiță umană dispăruse.

Citeşte şi Dispariţii fără urmă în Marea Neagră. Mărturii bizare: „Un vârtej alb absoarbe totul. Se naşte un hău în adâncuri”