DISPARIŢII TRAGICE! Celebrităţile care au murit în anul 2014

Fie ca este vorba despre droguri, alcool, boli incurabile sau chiar crime, nu putine sunt vedetele care au murit in acest an, printre acestea aflandu-se si nume importante de la Hollywood.

21 dec. 2014, 10:43
DISPARIŢII TRAGICE! Celebrităţile care au murit în anul 2014

Robin Williams a murit pe 11 august, la varsta de 63 de ani, in resedinta sa din California. Autoritatile americane au anuntat ca actorul s-a sinucis, spanzurandu-se cu o curea. Anchetatorii au gasit taieturi pe incheietura mainii stangi a actorului, iar un briceag era in apropierea cadavrului, potrivit perfecte.ro.

Pe 2 februarie, Philip Seymour Hoffman a fost gasit mort in apartamentul sau din New York. Starul a decedat din cauza unei supradoze de droguri, chiar daca in 2013 fusese internat intr-un centru de reabilitare.

Actrita americana Joan Rivers a murit in urma unui stop cardiorespirator in urma caruia a stat in coma indusa timp de mai multe zile, iar activitatea cerebrala a incetat.

Modelul Peaches Geldof a fost gasita fara suflare in in caminul sau, din cauza unei supradoze de heroina. Mama a doi copii, Geldof a fost dependenta de heroina, substanta pe care a inlocuit-o cu metadona timp de doi ani.

Celebrul designer dominican Oscar de la Renta a decedat la varsta de 82 de ani, el fiind diagnosticat cu cancer in 2006.