Dispariţii TRAGICE. Vedete care au murit în 2014

Philip Seymour Hoffman şi Shirley Temple sunt doar doi dintre marii actori pe care lumea filmului i-a pierdut în acest an. Deşi doar o lună şi jumătate a trecut din noul an, 2014 a reuşit deja să ne întristeze în numeroase rânduri.

13 feb. 2014, 10:07
Dispariţii TRAGICE. Vedete care au murit în 2014

Philip Seymour Hoffman

Actorul american în vârstă de 46 de ani a fost găsit mort la începutul acestei luni, în apartamentul său din New York. Trupul neînsufleţit a fost descoperit în baia apartamentului său de către un scenarist, care a telefonat imediat serviciilor de urgenţe. Primele rezultate ale anchetei arată că decesul starului a fost provocat de o supradoză de droguri, scrie eva.ro.

Shirley Temple

Actriţa americană a murit la vârsta de 85 de ani, din cauze naturale, luni, 10 februarie, în locuinţa ei din Woodside, California. Considerată o legendă a Hollywoodului, Shirley Temple a devenit celebră încă din copilărie, în anii 1930, graţie rolurilor interpretate în filmele „Bright Eyes”, „Stand Up and Cheer” şi „Curly Top”.

James Avery

Actorul american în vârstă de 65 de ani s-a stins din viaţă la începutul lunii ianuarie, în Glendale, California. James Avery a murit din cauza unor complicaţii apărute în urma unei operaţii pe cord deschis.

Juanita Moore

Actriţa americană a decedat pe 1 ianuarie, la vârsta de 99 de ani, în locuinţa sa din Los Angeles.

Juanita Moore a fost nominalizată la premiile Oscar pentru reprezentaţia sa din filmul „Mirajul vieţii/ Imitation of life” (1959), unde a jucat alături de Lana Turner. Astfel a devenit, astfel, a cincea actriţă afro-americană nominalizată la Oscar pentru rol secundar, cu interpretarea din acest lungmetraj. De asemenea, Juanita Moore a apărut în „The Kid”, dar şi în mai multe seriale de televiziune, precum „Dragnet” şi „Judging Amy”.

Alicia Rhett

Actriţa celebră pentru rolul din filmul „Pe aripile vântului/ Gone With The Wind”, lansat în 1939, a murit pe 3 ianuarie, în Charleston, Carolina de Sud, la vârsta de 98 de ani.

Roy Garber

În ianuarie 2014 s-a stins din viaţă şi Roy Garber, protagonist al reality-show-ului „Shipping Wars” („Războiul transportatorilor”), difuzat de History Channel, la vârsta de 49 de ani. Garber a suferit un atac de cord şi a fost transportat de urgenţă la un spital din Texas, dar medicii nu l-au putut salva.

Cassandra Lynn Hensley

Vedeta Playboy a decedat, la vârsta de 34 de ani, în urma unei supradoze de cocaină, pe care a luat-o în combinaţie cu alcool. Trupul vedetei a fost găsit în dimineaţa zilei de 15 ianuarie, în cadă, de către un prieten fotograf.

Originară din Utah, Cassandra Lynn Hensley a fost Miss Februarie 2006. A fost remarcată de editorii de la Playboy după ce a câştigat titlul de Miss Hawaiian Tropic.