DISPUTE în PP-DD. Deputaţii excluşi: Delegaţia partidului care a fost la Cotroceni nu ne reprezintă

Grupul Parlamentar al Partidului Poporului - Dan Diaconescu precizează luni, într-un comunicat de presă, că delegaţia PP-DD care a participat la consultările de la Palatul Cotroceni nu reprezintă punctul de vedere al deputaţilor aleşi pe listele acestui partid, transmite Agerpres.

12 ian. 2015, 15:04
DISPUTE în PP-DD. Deputaţii excluşi: Delegaţia partidului care a fost la Cotroceni nu ne reprezintă

„Salutăm iniţiativa Preşedintelui României, domnul Klaus Iohannis de a invita la consultări partidele parlamentare. Considerăm că problemele României nu se pot rezolva decât cu dialog şi consens. Având în vedere însă, că la aceste consultări a fost invitată şi conducerea PP-DD, conducere care este artizanul îndepărtării din partid a tuturor parlamentarilor, ne vedem obligaţi să vă aducem la cunoştinţă că delegaţia PP-DD chemată azi la Palatul Cotroceni nu reprezintă punctul de vedere al Grupului parlamentar format din deputaţi aleşi pe listele PP-DD”, se arată într-un comunicat de presă al grupului parlamentar al PP-DD din Camera Deputaţilor.

Cei zece semnatari ai documentului îşi manifestă totodată „disponibilitatea de a susţine orice demers în interesul României”.

Consultările dintre preşedintele Klaus Iohannis şi reprezentaţii PP-DD în seria întâlnirilor şefului statului cu partidele şi formaţiunile politice pe tema finanţării Apărării au început luni la Palatul Cotroceni.

Din delegaţia PP-DD fac parte Simona Man, Dan Diaconescu, Radu Orzaţă, Liviu Neagu, Ionel Agrigoroaei.