DISPUTĂ între elevi, într-un parc din Târgovişte: Un puşti de 15 ani a fost lovit cu pumnul în faţă

Un elev de 15 ani de la Grupul Şcolar de Transporturi Auto din Târgovişte a fost lovit cu pumnul în faţă de un alt elev de 17 ani de la Grupul Şcolar Industrial "Nicolae Ciorănescu", într-un parc din oraş, victima ajungând la spital.

07 mart. 2013, 15:39
DISPUTĂ între elevi, într-un parc din Târgovişte: Un puşti de 15 ani a fost lovit cu pumnul în faţă

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Dâmboviţa, din primele cercetări reiese că între cei doi elevi existau neînţelegeri, iar înainte de agresiune băiatul lovit l-ar fi ameninţat pe agresor.

„A fost deschis un dosar penal în acest caz urmând a se stabili ce s-a întâmplat între cei doi tineri şi împrejurările în care a avut loc incidentul„, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Dâmboviţa, agent principal Raluca Florescu, potrivit Mediafax.

Agresiunea a avut loc în centrul municipiului Târgovişte, în Parcul Mitropoliei.

Cei doi elevi se cunosc, făcând naveta împreună la unităţile şcolare la care învaţă. Victima, care are 15 ani şi este elev la Grupul Şcolar de Transporturi Auto din Târgovişte, este din comuna Văcăreşti, iar agresorul, un elev de 17 ani, de la Grupul Şcolar Industrial „Nicolae Ciorănescu” din Târgovişte, este din comuna Gura Suţii, localităţi învecinate, situate lângă Târgovişte.

Din primele relatări ale celor doi rezultă că băiatul de 15 ani stătea pe o bancă, în Parcul Mitropoliei, moment în care prin zonă a trecut elevul de 17 ani, primul întrebându-l de ce se uită urât la el.

Ulterior, elevul de 17 ani i-a cerut să se ridice şi l-a lovit cu pumnul în faţă.

Elevul rănitul, care a spus că refuză să depună plângere la Poliţie, a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte, fiind în afara oricărui pericol.

Agresorul a fost dus pentru audieri la sediul Poliţiei municipiului Târgovişte.