DISPUTE în PSD. Miniştrii Duşa şi Teodorovici, CONTESTAŢI în partid. Primul e „comunist şi nu ştie engleza”

Scandal fără precedent în PSD cu privire la structura noului Cabinet. Tinerii din PSD cer înlocuirea a doi miniştri social-democraţi din Guvernul Ponta IV: Mircea Duşa, de la Apărare, şi Eugen Teodorovici, de la Ministerul Fondurilor Europene, relatează România TV.  

14 dec. 2014, 13:05

Potrivit România TV, tinerii din PSD solicită retragerea de pe lista Guvernului Ponta 4 a lui Mircea Duşa şi a lui Bogdan Teodorovici. 

Teodorovici este acuzat de „apariţii publice imorale” şi faptul că s-a dovedit un ministru incompetent.

Lui Duşa i se reproşează că este „comunist”, „are o gândire învechită” şi „nu ştie suficient de bine limba engleză”. 

Acuzaţiile tinerilor social-democraţi vin după ce un grup de deputaţi din PSD, printre care se numără şi Mihai Sturzu,  au transmis premierului Victor Ponta un Apel în care cer ca în noul Guvern să fie cooptaţi oameni tineri, integri şi profesionişti.

APEL PSD către Ponta: Noul Guvern să fie format din TINERI profesionişti, fără nicio legătură cu COMUNISMUL

Mircea Duşa se află pe lista cabinetului Ponta 4 la Ministerul Apărării, post deţinut şi până acum, iar Bogdan Teodorovici, la Fonduri Europene.

Partidele din coaliţie definitivează duminică lista cabinetului Ponta IV, aceasta urmând să fie validată de PSD în şedinţa Comitetului Executiv Naţional (CExN), urmată de o întâlnire cu parlamentarii partidului. 

GUVERNUL PONTA IV. Premierul anunţă astăzi LISTA noului Cabinet. Ce miniştri pleacă şi cine vine