Distracţia pentru trei adolescenţi s-a sfârşit într-un lac din Ilfov VIDEO

Au plonjat cu maşina în lac şi au fugit. Au păţit-o, miercuri seara, trei tineri din Capitală după ce, spun martorii, şoferul a pierdut controlul volanului, a rupt un gard şi a ajuns cu maşina într-un lac din comuna Dobroieşti.

02 mai 2013, 06:12
Distracţia pentru trei adolescenţi s-a sfârşit într-un lac din Ilfov VIDEO

Accidentul s-a petrecut în comuna Dobroieşti, judeţul Ilfov. O maşină a ajuns în lac după ce şoferul a pierdut controlul volanului. Potrivit martorilor, în maşină se aflau trei tineri care au ieşi singuri din autoturism şi au fugit.

„Au căzut nişte puşti cu maşina în apă, au ieşit, au plecat. Puşti, 15-16 ani. Erau trei inşi şi i-am întrebat dacă mai e cineva înăuntru şi au zis că nu mai e. Cred că erau băuti”, spune un martor.

La faţa locului au ajuns mai multe echipaje de urgenţă, printre care şi scafandrii.

„Scafandrii din cadrul ISU Bucureşti au acţionat la un autoturism căzut în lac. Au acţionat pentru a vedea dacă sunt persoane surprinse. Am înţeles de la martori că au ieşit înaintea sosirii scafandrilor. Am vrut să fim siguri dacă mai sunt victime în autoturism„, a declarat la România TV Dragoş Claudiu, scafandru ISU Bucureşti. 

Poliţiştii fac cercetări pentru a-i identifica pe cei care au fost în maşină şi a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc accidentul.