Distracţie de milioane la Snagov. Nuntă cu fast a lui Viorel Cataramă. Vezi cum arată mirii

Viorel Cataramă s-a căsătorit sâmbătă cu Adina Alberts, la petrecere fiind prezenţi sute de invitaţi şi zeci de muzicanţi. Distracţia a avut loc la reşedinţa mirelui, iar ceremonia s-a ţinut pe ponton.

23 iun. 2013, 09:03

Încă de la primele ore ale dimineţii, pregătirile au fost în toi. Sute de angajaţi s-au ocupat de amenajarea locului unde omul de afaceri Viorel Cataramă şi medicul estetician Adina Alberts s-au căsătorit.

Omul de afaceri a purtat o ţinută lejeră, cămaşă albă şi pantaloni bej, iar mireasa – o rochie cu dantelă ivoire, cumpărată de la Londra şi pantofi galbeni. La nuntă au venit invitaţi de seamă, Călin Popescu Tăriceanu, Adriean Videanu şi Horia Moculescu fiind doar câteva numele importante. Printre cei care au fost chemaţi să cânte la nunta anului s-au numărat Loredana, Petre Geambaşu Band, cântăreaţa de muzică populară Daniela Condurache şi zeci de instrumentişti de la Opera Română.

Meniul a cuprins nouă feluri de mâncare şi nouă de vin. Nu au lipsit fructele de mare, brânzeturile sau mielul în stil franţuzesc. Vinul a provenit din California, Australia, Franţa şi Italia. Vedeta băuturilor a fost un vin franţuzesc din 1969, anul de naştere al Adinei Alberts. C

ei doi miri au ales să îşi lege destinele după doar două luni de când au o relaţie.