Distracţie FATALĂ. A murit rostogolindu-se în prăpastie într-o minge de plastic uriaşă VIDEO

Publicat: Marţi, 08 Ianuarie 2013 13:31 // Actualizat: Marţi, 08 Ianuarie 2013 13:35 // Sursa: RTV.net

Mai mulţi tineri ruşi au încercat să se dea pe pârtie într-o bilă de plastic. Scăpată de sub control, mingea uriaşă a ajuns într-o râpă, iar unul dintre ocupanţii ei a murit.

Ceea ce ar fi trebuit să fie distracţie s-a transformat într-o tragedie, după ce mai mulţi tineri ruşi au încercat să se rostogolească pe o pârtie, între culmi periculoase, băgaţi în interiorul unei bile de plastic asemănătore unei mingi uriaşe, căreia tinerii i-au spus "zorb".

Bila a fost urnită de către unul dintre tinerii care au făcut neinspiratul eveniment şi, la început, urma calea pârtiei. La un moment dat însă, mingea uriaşă a pierdut traiectoria şi a luat-o într-o direcţie greşită, îndreptându-se către prăpastie, unde a şi ajuns delatfel.

Unul dintre tinerii aflaţi în interiorul bilei a murit, iar celălat a fost rănit.

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
bilă minge uriaşă pârtie prapastie Rusia
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
02 mar 23:18
...doar două zile de la postare, filmul a strâns aproape jumătate de milion de vizualizări. Citeşte şi Distracţie FATALĂ. A murit rostogolindu-se în prăpastie într-o minge de plastic uriaşă VIDEO Potrivit producătorului,...
02 mar 20:45
...jumătate de milion de vizualizări, părerile celor care l-au văzut fiind împărţite. Citeşte şi Distracţie FATALĂ. A murit rostogolindu-se în prăpastie într-o minge de plastic uriaşă VIDEO Potrivit...
1
EUR
4.7790
RON
21 Jan
noapte -3 °
zi 9 °
Ultimele joburi adaugate
24 H