Distracție și voie bună în Eforie! Mai mulți oamenii înarmați cu o boxă și pahare de băutură au încins ringul de dans pe manele în mare

Românii „s-au rupt” pe manele chiar în valurile mării. Petrecerea e în toi pe litoralul românesc, cu toate că vara este pe sfârșit. Dans și voie bună ca în luna iulie, românii au demonstrat cu încă o ocazie că sunt primii la distracție.

29 aug. 2023, 21:55
Distracție și voie bună în Eforie! Mai mulți oamenii înarmați cu o boxă și pahare de băutură au încins ringul de dans pe manele în mare
Distracție și voie bună în Eforie! Mai mulți oamenii înarmați cu o boxă și pahare de băutură au încins ringul de dans pe manele în mare

Sezonul estival se apropie de final, iar românii se bucură intens de ultimele zile de soare. Turiștii de pe litoralul românesc sunt entuziasmați și au un chef nebun de distracție, motiv pentru care sunt dispuși să transforme orice loc într-o ring de dans. Recent, au ales să își expună cele mai  bune mișcări de dans chiar printre valurile mării, amplificând atmosfera cu ajutorul unei boxe, cu volumul la maximum, din care răsunau cele mai noi manele.

Citește și: Calum Scott revine în România la festivalul Summer in the City din Piața Constituției pentru două zile de muzică live, dans și energie pozitivă

Deși vara „mai are de oferit” doar trei zile, bucuria de la malul mării nu este aproape de sfârșit. O mulțime de persoane profită în continuare de căldură și soare pentru a se relaxa pe litoral și pentru a se bucura pe deplin de ultimele zile pe plajă. Turiștii din Eforie par a fi cei mai entuziasmați de petrecere, ceea ce este evident din imaginile care au devenit rapid virale.

Mai precis, turiștii aflați în Eforie au adus distracția din cluburi direct în marea învolburată. Un bărbat a luat inițiativa, aducând cu el o boxă pe plajă, după care a intat cu ea în apă și a dat volumul manelelor la maxim. Imediat, alți turiști i s-au alăturat, aducând cu ei pahare de bere și începând să se distreze și să danseze în apa mării. Chiar dacă mulți s-au alăturat acestei petreceri spontane, nu toți au fost încântați de această situație.

Câteva persoane de pe plajă s-au simțit deranjate de petrecerea care a luat amploare în mijlocul valurilor și, mai ales, de muzica puternică care răsuna în jur. Un turist a imortalizat întreaga scenă într-un videoclip și l-a distribuit pe internet.

„Devenim toți din ce în ce mai proști ? Statisticile spun că da! Maximă pe plajă la Eforie. Un petrecăreț și-a luat boxa în mare, a dat volumul cât se poate de tare, iar ritmul de manele a atras zeci de oameni în valuri, transformând marea în discotecă”, a scris bărbatul în dreptul imaginilor.

După ce fotografiile cu petrecăreții de pe litoralul din Eforie au fost distribuite pe internet, ele au generat o dezbatere aprinsă nu doar între turiștii prezenți pe plajă, ci și în rândul utilizatorilor online. Au apărut imediat două grupuri distincte de opinii. Unii s-au arătat indignați de această situație și au exprimat nemulțumirea că astfel de evenimente au avut loc, argumentând că nimeni nu ar trebui să tulbure liniștea plajei într-o asemenea manieră. În același timp, într-un alt colț al dezbaterii s-au poziționat cei entuziasmați de imaginile respective, susținând că o astfel de abordare este parte din distracția specifică mării și că aceasta este chiar esența experienței de pe litoral.

„Lumea e la mare și se distrează nu deranjează pe nimeni. Bravo lor!! Nu înțeleg ce nu vă convine, oameni merg la mare să petreacă”, a spus un internaut.

„Daca asculta Maria Dragomiroiu erați toți mulțumiți? Dacă ascultă manele gata sunt proști, fără cei 7 ani de acasă. De asta nu mai înaintăm noi ca popor că nu știm să acceptăm pe cei din jurul nostru, și dacă nu sunt cum vrem noi îi catalogăm drept proști”, scris un altul în dreptul imaginilor.

„Nu este vorba de ce muzică ascultă. Ideea este că plaja este un spațiu comun unde nu poți face tot ce te taie capul. Unii oameni vin să stea în liniște, să se bronzeze și să asculte valurile. Dacă voiau muzică la maximum se duceau în club”, a replicat un altul.

„De unde știți că nu deranjează pe nimeni? Considerați că toată lumea apreciază acest gen muzical? Și de ce oamenii care nu ar fi de acord cu această muzică ar trebui să fie obligați să o asculte doar pentru distracția altora? Știu-știu, întrebări grele. Dacă se băga o Metallica acolo lua foc toată plaja”, a mai spus un altul.

Citește și: VIDEO O mireasă și-a șocat invitații de la nuntă. Și-a surprins soțul cu un dans lasciv, interzis minorilor: „M-am simțit jenat”