Distracţie terminată la spital: Doi tineri au intrat cu maşina într-un stâlp de beton, în Mamaia VIDEO

Distracţia de vineri seara s-a terminat cum nu se putea mai prost pentru doi tineri. Aceştia au ajuns la spital după ce maşina în care se aflau a lovit un stâlp de beton, în staţiunea Mamaia. Poliţiştii spun că şoferul era sub influenţa alcoolului şi a pierdut controlul autoturismului după ce a ieşit dintr-un sens giratoriu.

11 ian. 2015, 08:59
Distracţie terminată la spital: Doi tineri au intrat cu maşina într-un stâlp de beton, în Mamaia VIDEO

Accidentul rutier a avut loc aproape de miezul nopții, în zona hotelului Rex din stațiunea Mamaia. În autoturismul Dacia Logan se aflau șoferul, din Cernavodă, și o studentă din Tulcea, potrivit reporterntv.ro.

Din cauza neadaptării vitezei la carosabilul alunecos, șoferul a pierdut controlul volanului imediat după ieșirea din sensul giratoriu și a intrat puternic cu autoturismul într-un stâlp de iluminat public. Cei doi tineri au ajuns la spital. Medicii au declarat că rănile nu le pun viața în pericol.

Şoferul avea o alcoolemie de 0,56 în aerul expirat. „Polițiștii au întocmit dosar penal efectuându-se cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducere sub influența băturilor alcoolice”, a declarat Bogdan Păduraru, purtător de cuvânt IPJ Constanța.

Citeşte şi: PIETON LOVIT de un ŞOFER BĂUT. ACCIDENTUl a fost SURPRINS de camerele de supraveghere VIDEO