Distracţii periculoase: Momentul în care un MATADOR este împuns de un TAUR nervos GALERIE FOTO

Un cunoscut matador din Spania a ajuns de urgenţă la spital, după ce a fost împuns de un taur în timpul unei coride. Fiorosul animal a reuşit să străpungă pulpa dreaptă a bărbatului care a fost nevoit să renunţe la spectacol, riscând să îşi piardă viaţa. Ulterior, bovina a fost ucisă de un alt matador.

01 apr. 2013, 19:51

Luis Garcia, un cunoscut matador spaniol, a fost rănit în timpul unei coride organizată cu ocazia sărbătorii Paştelui catolic în oraşul Sevilia. Când bărbatul şi-a pierdut echilibrul, animalul s-a năpustit asupra lui şi la lovit de mai multe ori cu coarnele, reuşind să îi străpungă pulpa, potrivit The Sun.

Citeşte şi Fotbalistul matador. Un cunoscut internaţional a fost luat în coarne de un taur VIDEO

Ulterior, taurul a mai atacat de două ori, în timp ce Garcia îşi acoperea capul, în aşteptarea ajutoarelor. El a fost salvat în ultimul moment, înainte să fie ucis de bovină, fiind dus de urgenţă la spital. În urma atacului, el a rămas cu o gaură de 25 de centimetri în picior şi nu va mai fi capabil să participe pentru o perioadă la cunoscutele lupte cu tauri.

Citeşte şi Războiul Tomatelor în Chile: Taberele adverse s-au bătut cu 40.000 de tone de muniţie VIDEO

Cu toate acestea, matadorul a scăpat uşor spre deosebire de taur. Potrivit tradiţiei, el a fost ucis la finalul evenimentului de către un alt matador. Astfel de accidente sunt dese, mulţi spanioli fiind ucişi în cadrul acestor spectacole violente.

Citeşte şi Ce se întâmplă când doi pitbulli atacă un taur. Imagini înfiorătoare