Divele fac orice doar ca să dea bine pe sticlă. Cu ce au şocat Loredana Groza şi Mihaela Rădulescu telespectatorii VIDEO

Vedetele ar face orice pentru a rămâne în lumina reflectoarelor. Drept urmare, ca să nu intre într-un con de umbră, multe dive din showbiz au decis să renunţe la inhibiţii şi să şocheze la fiecare apariţie. Cel mai recent caz este cel al Loredanei, care a sărutat o concurentă, într-o emisiune de talente.

22 oct. 2016, 12:12

Recent, celebra cântăreaţă a încins atmosfera la show-ul de talente la care este jurat printr-un gest incredibil, informează România TV. Loredana Groza a urcat hotărâtă pe scenă şi a sărutat-o pe una dintre concurente.

Citeşte şi Mihaela Rădulescu, ANUNŢ-BOMBĂ după doi ani de relaţie cu Felix. „Mi-e inima…”

Nu este prima dată când Loredana apelează la astfel de gesturi pentru a se promova. În urmă cu trei ani, diva i-a şocat pe toţi participanţii la un eveniment cu ţinuta ei excentrică.

Rochia transparentă lăsa să iasă la iveală lenjeria intimă, acoperită în totalitate cu paiete aurii, strălucitoare.

Cel mai controversat moment al carierei Loredanei a fost însă în anul 2000, când a acceptat să pozeze goală într-o revistă pentru adulţi. Şocul a fost total când presa a aflat că pozele au fost realizate în curtea unei mănăstiri din Grecia.

Citeşte şi Mihaela Rădulescu, îngenunchiată de durere. „Diagnostic crunt, CANCER AGRESIV la sân”

Pe primul loc la capitolul „vedete care şochează pentru publicitate” se regăseşte însă Mihaela Rădulescu. După ce s-a dat în spectacol tăvălindu-se prin făină.

Diva de la Monaco a sărutat şi ea un concurent.