Diverta îşi face revistă online

Cel mai mare retailer de carte din România va inaugura în câteva săptâmâni o publicaţie online, cu informaţii despre produsele care se comercializează în propriile magazine şi cu ştiri din domeniul cultural.

23 feb. 2012, 11:54
Diverta îşi face revistă online

În câteva săptâmâni, clubdiverta.ro îşi va schimba cu totul înfăţişarea, transformându-se într-o revistă online cu informaţii despre cărţi, filme, jucării. “Pe site vor apărea informaţii despre produsele care pot fi cumpărate din magazinele Diverta. Vor fi recenzii complete şi obiective ale cărţilor, ştiri din domeniu precum şi detalii despre evenimentele organizate de Club Diverta. Totodată, cititorii vor putea găsi informaţii despre jucăriile comercializate în magazinele Diverta, despre modul în care au fost testate şi vor putea vedea reacţiile unor copii la aceste jucării”, a declarat pentru RTV.NET, Flaviu Pastor, director de marketing şi comunicare în cadrul lanţului de librări.

Contentul site-ului va fi asigurat de jurnalişti, bloggeri şi critici, Diverta externalizând acest serviciu publisher-ului online 121 Catchy Marketing. ”În fiecare zi, pe fiecare secţiune a site-ului vor apărea 2-3 articole”, a mai precizat reprezentantul retailerului.

Pentru posesorii de carduri de fidelizare Club Diverta, site-ul va fi şi un instrument cu ajutorul căruia  pot afla despre numărul de puncte acumulate pe respecivele carduri sau despre promoţiile din magazine.  Din datele companiei, în momentul de faţă există în jur de 27.000 de membri ai Clubului Diverta, aceştia beneficiind de reduceri instant de până la 30%.

Lanţul de librării Diverta, deţinut de omul de afaceri Octavian Radu, este în plin proces de reorganizare, după ce în mai 2010 a intrat în insolvenţa. Diverta operează 39 de magazine în 24 de oraşe şi a încheiat anul 2010 cu o cifră de afaceri de aproximativ 21 de milioane de euro.