Divorțul anului în showbiz! Soțul Giorgianei Lobonț a decis să divorțeze de celebra cântăreață de muzică de petrecere

Rareș Ciciovan se pare că a decis să divorțeze de Georgiana Lobonț, cunoscuta cântăreață de muzică de petrecere.

16 ian. 2023, 17:10

Deși aveau o căsătorie fericită și familie care părea a fi perfectă, doi copii frumoși și un succes uriaș, Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan se pare că vor divorța.

Momentan nu cunosc mai multe detalii despre separarea dintre cei doi. Se pare că decizia divorțului a fost luată chiar de către soțul ei, conform spynews.ro

Cei doi au avut fost căsătoriți timp de șapte ani.

Georgiana Lobonț, cunoscuta interpretă de muzică de petrecere, și soțul ei, medic stomatolog de meserie, nu au dat de înțeles ca ar avea probleme în cuplu, mai ales că tot timpul erau împreună la toate evenimentele și toate emisiunile unde cântăreața era invitată.

Georgiana Lobonț: „Povestea noastră de dragoste se aseamănă cu poveștile de dragoste din basme”

Povestea de iubire dintre Georgiana și Rareș a început în 2009, atunci când cântăreața avea doar 15 ani.

Vedeta spunea că s-a cunoscut cu soțul ei în liceu, atunci când era în clasa a 9-a, iar el în clasa a 12-a. Atunci a fost momentul când s-au întâlnit prima oară, iar Georgiana Lobonț spunea într-un  interviu că povestea lor de dragoste „se aseamănă cu poveștile de dragoste din basme”.

„Povestea noastră de dragoste se aseamănă cu poveștile de dragoste din basme. Eu eram pe clasa a 9-a, iar soțul meu pe clasa 12-a. Eram în primele zile de liceu când entuziasmată alături de noii mei colegi dar și de prieteni ieșeam de la școală. Pe drum, la un colț de stradă m-am intersectat cu un băiat foarte drăguț, blond cu ochii albaștri, parcă era un actor de la Hollywood. Nu-l văzusem niciodată, deși locuiam in Gherla de o viață. Din prima cred că m-am îndrăgostit de el. Partea amuzantă e că părinții noștri erau prieteni de familie dar eu nu le cunoșteam băiatul. Îmi doream să aflu cine este dar nu prea aveam cum, nici cei din anturajul meu nu-l cunoșteau”, povestea artista.

La sfârșitul anului trecut, Georgiana Lobonț a plecat în vacanță, în Dubai, alături de familie, așa cum majoritatea vedetelor fac în această perioadă. Fără să se uite la bani, aceasta s-a cazat într-un resort de lux.

Evenimentele pe care le-a avut de onorat în ultimul timp au solictat-o tot mai mult așa că acum s-a hotărât să dea frigul din București pe o vacanță luxoasă în Dubai, acolo unde a mers alături de familia sa.

Pentru a le arăta și urmăritorilor ei cum se distrează a încărcat pe Instagram o fotografie. Poza a fost însoțită și de un mesaj: „Nu am de spus nimic. Decât că suntem foarte bine”, a scris în dreptul fotografiei.

Internauții i-au comentat imediat și i-au dorit o vacanță frumoasă. Câțiva dintre ei i-au transmis și că are o familie foarte frumoasă. Așa cum ne așteptam o astfel de vacanță într-un resort de lux, cum este cel la care s-a cazat cântăreața este foarte scump. Potrivit wowbiz.ro, aceasta a plătit pentru luxoasa vacanță nici mai mult, nici mai puțin de 5000 de euro.

Știre în curs de actualizare.