Divorț BOMBĂ în showbiz. Artista s-a mutat deja cu noul iubit. Primele imagini cu cei doi îndrăgostiți

Divorț BOMBĂ în showbiz. În ultima vreme, din ce în ce mai multe cupluri celebre își spun adio. După despărțirea Paulei Seling, o nouă artistă șochează, după ce a apărut în compania unui alt bărbat.

16 feb. 2023, 12:11
Divorț BOMBĂ în showbiz. Artista s-a mutat deja cu noul iubit. Primele imagini cu cei doi îndrăgostiți
Artista s-a mutat deja cu noul iubit

Divorț BOMBĂ în showbiz. Este vorba despre sora Deliei, Oana Matache, care s-a despărțit de soțul ei, Răzvan Miheț, după șase ani de căsătorie. Ei au și doi copii împreună, o fetiță și un băiețel, de care celebra cântăreață este foarte atașată.

UPDATE: „Nu am niciun comentariu, nu vreau să vorbesc, aș vrea să nu mai fiu sunată„, sunt primele declarații oferite de Oana Matache, potrivit aceleiași surse.

Citește și: Delia Matache a dezvăluit de ce nu face copii

Divorț BOMBĂ în showbiz. Sora Deliei s-a despărțit de soț

Potrivit Spynews.ro, Oana Matache nu mai locuiește cu soțul ei, cel cu care s-a căsătorit civil și religios în 2017, ci s-a mutat la o altă adresă. Paparazzii au surprins-o alături de noul ei iubit, un bărbat misterios, cu care a mers la grădiniță pentru a-i lua pe copiii vedetei. Ulterior, s-au îndreptat către o altă adresă, unde s-au mutat de curând.

A doua zi, Oana Matache și bărbatul misterios ies din locuință pentru a-l duce pe băiețel la grădiniță, de această dată, fetița a rămas acasă. Aceștia și-au continuat drumul prin oraș, iar gesturile de dragoste nu lipsesc. Gesturile tandre dintre cei doi ne arată astfel faptul că relația merge foarte bine și sunt foarte îndrăgostiți unul față de celălalt.

Mama Deliei a izbucnit în plâns la TV

Gina Matache s-a consumat foarte mult în utima perioadă, asta după ce fiica sa, Delia, a spus că nu își dorește să facă un copil. Se știe foarte bine că Gina Matache este foarte apropiată de cântăreață și ca orice mamă își dorește foarte mult să își vadă copilul fericit. Declarația Deliei, potrivit căreia nu își dorește un copil, a stârnit un val de reacții printre oamenii, lucru care nu i-a picat deloc bine nici mamei sale.

Invitată în emisiunea lui Teo Tradafir, de la Kanal D, aceasta a menționat că de ani de zile lumea o întreabă pe Delia când face un copil, ba mai mult este chiar agastă cu această întrebare.

Nici măcar nu era o opinie, este agasată de această veșnică întrebare. De 20 de ani o întreabă lumea când face un copil. Probabil că o copiliță a pus întrebarea asta, iar ea ca să nu dezvolte a zis: Să nu vă apucați să faceți copii. Efectiv a explodat. Câte nu i s-au întâmplat ei, inclusiv făcături. Am trecut peste faza asta, nu mai reacționăm la astea. Asta e, fiecare e liber”, a povestit aceasta.

În ultima perioadă Gina Matache a avut ceva probleme de sănătate cu coloana și a trebuit să își facă o serie de analize, deloc ieftine, motiv pentru care Delia s-ar fi oferit să o ajute. ”Mă macină treaba asta cu sănătatea. Nu vreau să ajung povară pentru copii. Am probleme foarte mari cu coloana. Mâine pot să mă trezesc și să nu mă mai pot da jos din pat. Mi se spune peste tot că sunt probleme ale vârstei. Inclusiv amețeli, dureri de cap. Am avut episoade când mă sculam din pat și voiam să plec. Unde, nu știu. Probabil creierul nu se oxigenează complet. Mi s-au dat sute de explicații, nici eu nu mai știu ce să cred. Nu mă întreba câți bani a dat Delia…”, a mai menționat aceasta.