Divorţ bombă în showbiz! O vedetă de la noi pune capăt unei căsnicii ce părea reuşită

Se anunţă un an furtunos, cu multe despărţiri în lumea vedetelor.

27 ian. 2018, 10:11

După ce Andreea Tonciu a vorbit deschis despre neînţelegerile pe care le are cu soţul ei, în spaţiul mediatic au început să se vehiculeze tot mai multe lucruri despre un eventual divorţ. Acum, mai multe amănunte picante despre separarea celor doi au ieşit la iveală.

Numerologul Anca Dimancea a făcut dezvăluiri uluitoare despre viaţa de cuplu a Andreei Tonciu. Aceasta a vorbit deschis despre probleme ce o pândesc pe senzuala brunetă.

„Dacă Andreea se desparate, o va face numai la hotărârea ei. Va fi strict decizia. Sunt şanse mari să o facă pentru că în anul 2018 pentru tigru este foarte dificil când vine vorba de relaţii, mai ales pentru un tigru de 86 cum este Andreea. Sunt şanse mari să divorţeze”, a declarat numerologul.

În urmă cu câteva săptămâni, Andreea Tonciu a uimit pe toată lumea cu declaraţiile ei. Vedeta a relatat că neînţelegerile din relaţie au început în momentul când Daniel, soţul brunetei, i-a impus anumite lucruri şi i-a interzis cu desăvârşire să mai apară pe micul ecran.

Andreea Tonciu, pe numele din buletin Andreea Niculescu, şi-a găsit liniştea în braţele lui Daniel Niculescu. Pentru prima dată, cei doi au atras toate privirile la petrecerea de nuntă a Sânzianei Buruiană. În noiembrie 2015, Andreea a anunţat că este însărcinată şi că va aduce pe lume o fetiţă.

În anul 2016, Andreea Tonciu şi Daniel au devenit soț și soție. Naşii celor doi tineri au fost Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf. Pe 8 iunie 2016, Andreea a născut la o clinică privată din Bucureşti. Fetiţa a primit numele Rebecca Ana Maria.