Divorț cu scandal în muzica populară! O celebră cântăreață este făcută praf de către soț: ”M-a înșelat, e un om de nimic”

Divorțurile curg pe bandă rulantă în showbizz-ul românesc. Cântăreața de muzică populară și manele, Mariana Cosmici, divorțează după ce soțul său a decis să pună punct relației lor care durează de mai bine de opt ani și în urma căreia au rezultat două fetițe superbe.

29 apr. 2023, 17:59
Divorț cu scandal în muzica populară! O celebră cântăreață este făcută praf de către soț: ”M-a înșelat, e un om de nimic”
Divorț cu scandal în muzica populară! O celebră cântăreață este făcută praf de către soț: ”M-a înșelat, e un om de nimic”

Divorț cu scandal în muzica populară! O celebră cântăreață este făcută praf de către soț. Daniel Alexandru Cosmici a introdus în cursul zilei de vineri, acțiunea de divorț, la Judecătoria Sectorului 2, și solicită, printre altele, custodia celor celor două fetițe, dar și pensie alimentară.

Citește și O celebră cântăreaţă de la noi, ameninţată că va fi desfigurată. „Te voi arde!”

Divorț cu scandal în muzica populară! O celebră cântăreață este făcută praf de către soț

Mariana Cosmici și soțul său au ajuns la cuțite, după ce bărbatul a descoperit în laptopul artistei mai multe mesaje către niște prietene, dar și către amantul cu care ar avea o relație de ceva timp.

„Nu vreau să fac vedetă dintr-un om de nimic. Unul dintre motive e faptul că m-a înșelat, ea e consumatoare, sunt mai multe chestii. E un om de nimic, care nu știe să facă nici curat, să cumpere pentru copii. Știe doar să se aranjeze, munca nu-i place. Eu veneam la 16.00 de la job, eu ieșeam apoi cu fetele afară, eu le dădeam să mănânce, le băgam la somn. Eu duceam și luam copiii de la grădiniță, duceam fata la antrenament. Ea venea numai la 3, 4 dimineața acasă. Făcea Tik Tok noaptea, cu copiii pe picioare.

A văzut că nu mai sunt bani, ce a zis, gata, a găsit alt fraier. Nu are un leu, cântă pe 15 milioane. Eu am deschis procesul de divorț. A văzut că nu mai are nicio șansă. Eu am fost orb, sunt un om liniștit, la locul meu. Nu are cu ce să se lege de mine. Am fost un soț exemplar”, a declarat Daniel Alexandru Cosmici pentru CANCAN.RO.

Soțul Marinei Cosmici a dezvăluit că pe lângă comportamentul neadecvat pe care l-a avut artista față de el, dar și de cei doi copii,  a fost nevoit să apeleze la ajutorul poliției pentru că soția sa a golit la propriu casa în care cei doi locuia împreună cu fetițele lor.

„A furat tot din casă, a venit cu amantul. Au cărat cu duba. A luat până și medicamentele, aparatul de aerosoli, jucăriile copiilor, tot. Sâmbătă nu m-au lăsat să intru, am venit cu poliția, la 1.20 noaptea. Mi-a scos din haine, mi le aruncase pe scară, mi le-a pus apoi în pungi. Erau o mulțime de scule cumpărate de mine, a luat tot, televizoare, plasme, mie mi-a lăsat doar un televizor din bucătărie. Eu am stat la ușă până a venit poliția.

Au intrat peste maică-mea cu japca, au îmbrâncit-o. Mama se ocupă cu administrația blocului, i-a deschis pentru că credea că-i vreun vecin. A fost la IML. Ea când a văzut că mama e vânătă, s-a lovit și ea. Dar cât a fost poliția acolo, ea nu avea nicio vânătaie. Ea nu voia să plece fără copii. A plecat, a coborât cu poliția jos, a doua zi s-a dus și ea la IML. Ce a făcut? S-a lovit singură la ochi și la picior. Să spună că am bătut-o eu, apoi, că a lovit-o maică-mea. Nici nu știa ce să mai mintă. Tot ce spun, îmi asum”, a mai spus actualul soț al cântăreței.

Mai mult, bărbatul s-a declarat extrem de șocat de lucrurile pe care le-a aflat atunci când i-a citit mesajele soției sale pe care le primea de la diverse prietene de pe rețelele de socializare.

„Ea a umblat cu șantaje emoționale, îmi iau copiii și plec. Fetițele sunt la mine acum. Avem adresa la mama mea. Daria are grădinița aici, antrenamente la gimnastică ritmică lângă casă. Am găsit mesaje de-ale ei în laptop, pentru că avea parola salvată. O îndemnau altele să se dea cu capul de pereți, și să cheme poliția că am bătut-o… Și să spună că i-am pus ceva în pahar. Că sunt alcoolic, dar eu nu beau. Nici cu băieții nu ieșeam. Ea nici măcar o listă nu era în stare să facă, cu ce trebuia să cumpăr. Când i-am văzut mesajele pe laptopul meu, pentru că avea parola salvată, am aflat multe. Ea zicea că se duce la studio, o întrebam dacă a înregistrat ceva, dar era în altă parte. Era cu gândul în altă parte. L-a găsit pe ăla, Gabi Rusu îl cheamă, s-a mutat la el. E pericol public…Să ajungă să se dea cu capul de pereți să spună la poliție că am bătut-o.  O palmă nu i-am dat. Am înregistrare, în care se aude cum ea dădea în mine”, a mai spus bărbatul.

Citește și Altă interpretă de muzică populară îşi prevesteşte moartea după Petrică Mîțu Stoian! Mioara Velicu şi-a pregătit deja locul de veci: „E ca şi cum ţi-ai face o casă!”