Divorţ cu scandal în showbiz. Sunt invocate „diferenţe ireconcibiabile” şi se cere pensie alimentară retroactivă

Angelina Jolie încearcă să avanseze cu procedura sa lungă de divorţul de Brad Pitt, care nu s-a finalizat de doi ani, relatează Reuters.

08 aug. 2018, 09:38
Divorţ cu scandal în showbiz. Sunt invocate „diferenţe ireconcibiabile” şi se cere pensie alimentară retroactivă

Avocatul lui Jolie a depus documente la Curtea Superioară din Los Angeles şi i-a spus judecătorului că actriţa vrea o decizie prin care „să se întoarcă la statutul de persoană singură până la finalul anului 2018”. 

În document este specificat că Pitt „nu a plătit nicio pensie alimentară semnificativă pentru copii de la separarea cuplului” şi că după înţelegerea informală făcută cu actorul, plăţile „nu au fost susţinute regulat”. 

Jolie a intentat divorţ în septembrie 2016, punând capăt unei relaţii de zece ani dintre care doi de căsnicie, timp în care cei doi au reprezentat unul dintre cuplurile cele mai strălucitoare şi puternice de la Hollywood. Ei au şase copii, dintre care trei biologici şi trei adoptaţi, pentru care actriţa a cerut custodia principală. 

Mindy Nyby, o reprezentantă a actriţei, a afirmat marţi că documentele depuse în instanţă doresc „să asigure finalizarea căsniciei într-o manieră care să elibereze calea pentru o nouă etapă a vieţii şi să îi permită actriţei şi lui Brad Pitt să se rededice copiilor”.  

Reprezentanţi ai lui Brad Pitt nu au dorit să comenteze. O sursă familiarizată cu această problemă, care nu a avut acceptul de a vorbi public, a spus că „Brad este o persoană care îşi îndeplineşte angajamentele”. 

Divorţul, care invocă diferenţe ireconciliabile, a declanşat o luptă pentru custodia copiilor timp în care Pitt a fost anchetat şi achitat pentru abuz asupra minorilor. Aranjamentele în privinţa custodiei nu au fost încă puse la punct. 

Actorul a declarat într-un interviu, anul trecut, că a renunţat la alcool, a urmat terapie şi că el şi Jolie au decis să renunţe la „ura vitriolică” şi să îşi rezolve problemele împreună. 

Pitt a fost discret în ultimii doi ani, în timp ce Angelina Jolie a început recent filmările la continuarea dramei „Maleficent”, în Londra, şi a regizat în 2017 un film despre regimul din Cambodgia din 1970 al Khmerilor Roşii, în timpul căruia mai mult de un milion de oameni au murit. Fiul cel mare al cuplului, Maddox, a fost adoptat din Cambodgia, în 2002. 

viewscnt