Divorţ în familia Kardashian. Cea mai mică dintre surori s-a despărţit de Lamar Odom

Divorţul starletei americane Khloe Kardashian de fostul baschetbalist Lamar Odom a fost finalizat, la mai mult de trei ani după ce vedeta de reality-show a demarat acest proces în instanţă.

11 dec. 2016, 12:51

Khloe Kardashian, în vârstă de 32 de ani, a depus actele de divorţ în decembrie 2013, după o căsnicie care durase patru ani. Khloe Kardashian a depus prima dată actele de divorţ la doar câteva zile după ce Lamar Odom şi-a recunoscut vinovăţia într-un proces în care a fost acuzat de conducere a automobilului în stare de ebrietate.

Starleta TV a întrerupt procedura de divorţ după ce Lamar Odom a fost găsit în stare de inconştienţă într-un bordel din Nevada, în 2015. Khloe Kardashian a spus că starea medicală a fostului baschetbalist din NBA a reprezentat una dintre cauzele care au determinat-o să întrerupă procesul de divorţ. Apoi, în mai 2016, starleta a redemarat procedura, spunând că în mariajul ei există anumite „diferenţe ireconciliabile”. Cuplul a înfiinţat o companie, denumită Khlomar, după ce relaţia lor a început în 2009. În urma divorţului, compania va fi dizolvată.

Potrivit deciziei unui judecător american, nici Khloe Kardashian, nici Lamar Odom nu vor primi pensie financiară în urma divorţului. Fostul star al baschetului american a avut parte de cei mai buni ani din cariera lui sportivă alături de echipa Los Angeles Lakers, pentru care a jucat între anii 2004 şi 2011.

Los Angeles Lakers a câştigat câştigat titlul de campioană NBA în 2010 şi în 2011, iar Lamar Odom a fost recompensat cu trofeul pentru cea mai bună rezervă din NBA în 2011. Lamar Odom a jucat pentru ultima dată în NBA pentru echipa Los Angeles Clippers, în sezonul 2012-2013.

A semnat un contract cu New York Knicks în 2014, însă a fost exclus din echipă înainte de a fi jucat un singur meci pentru aceasta. Khloe Kardashian apare în mai multe emisiuni de tip reality-show dedicate familiei sale. De asemenea, ea administrează un lanţ de magazine de îmbrăcăminte şi mai multe afaceri împreună cu surorile sale, Kim şi Kourtney Kardashian.