Divorţ de Top Forbes. Ce avere i-a lăsat Romeo Dunca fostei soţii

Aflat în divorţ cu fosta soţie, milionarul Romeo Dunca a decis să rupă tăcerea asupra modului în care Judecătoria Timişoara a evaluat probele din dosar şi a admis cererea de desfacere a căsătoriei, dar şi a motivelor care au dus la ruperea unei relaţii conjugale de peste 20 de ani. Oricum, divorţul celebrului om de afaceri timişorean nu s-a încheiat definitiv.

13 mart. 2014, 09:15
Divorţ de Top Forbes. Ce avere i-a lăsat Romeo Dunca fostei soţii

„Nu am de ce sa fiu nemultumit de solutia instantei de fond! Pratic, mi s-a dat mai mult decat am cerut”, a apreciat milionarul timisorean, pentru opiniatimisoarei.ro, dupa ce, zilele trecute, i s-a comunicat motivarea sentintei pronuntate la judecatoarea Dana Popeti.

„Stiu ca fosta mea sotie a facut apel, nu este satisfacuta de solutia instantei, si imi pare rau ca nu a inteles nici in ceasul al doisprezecelea ca este prost sfatuita de niste avocati care o usuca de bani!”, a declarat in exclusivitate pentru opiniatimisoarei.ro Romeo Dunca.

Citeşte şi Milionarul Romeo Dunca a rămas fără hrană la Polul Sud VIDEO

Conform sentintei Judecatoriei Timisoara, casatoria s-a desfacut din culpa ambelor parti, custodia asupra celor patru copii ramane comuna, in timp ce domiciliul celor doi baieti ai cuplului Dunca raman la tata, iar fetele – la mama.

Surpriza cea mare, in urma procesului de divort, este legata de cuantumul pensiei alimentare la care a fost obligat paratul Dunca: 2.200 de lei pe luna.

„Eu nu am cum sa nu fiu de acord cu aceasta suma, in conditiile in care, inainte de divort, la partajul amiabil, i-am propus fostei sotii o suma lunara de 2.500 de euro! Instanta i-a dat mult mai putin, dupa ce, in sala, judecatoarea a intrebat-o de doua ori daca este de acord cu suma propusa de mine. Din pacate, in locul fostei mele sotii au raspuns avocatii, care au refuzat ferm oferta. Asadar, au ales cea mai proasta varianta! Acuma, deoarece avocatii din Arad – a sasea echipa angajata in acest proces de divort – i-au facut un mare deserviciu, ar trebui sa fie responsabili si sa plateasca ei diferenta pana la 2.500 de euro!”, mai spune pentru opiniatimisoarei.ro Romeo Dunca, care crede ca fosta sa sotie este victima lacomiei avocatilor si ca va recurga la vanzarea de proprietati pentru a plati onorariile aparatorilor si in apelul ce va fi judecat de Tribunalul Timis.

Vezi ce avere i-a lăsat milionarul soţiei aici.