Divorţ la Hollywood de 100 de milioane de lire sterline. Kate Moss a pus capăt căsniciei cu solistul trupei The Kills

Top-modelul britanic Kate Moss şi soţul ei, rockerul Jamie Hince, solistul trupei The Kills, au divorţat oficial, după ce au ajuns la o înţelegere în acestă chestiune legală, ”în secret”, în urmă cu câteva luni, relatează presa britanică. 

04 oct. 2016, 08:58
Divorţ la Hollywood de 100 de milioane de lire sterline. Kate Moss a pus capăt căsniciei cu solistul trupei The Kills

Celebrul top-model şi soţul ei s-au despărţit în 2015 după o căsnicie de patru ani, însă actele de divorţ au fost depuse la tribunal abia la începutul lui 2016, scrie a1.ro.

Citeşte şi Kate Moss se mărită cu un conte

„Au ajuns la o înţelegere în urmă cu ceva timp, dar niciunul dintre ei nu dorea să facă un spectacol din acest lucru. În schimb, s-au pus de acord în privinţa lucrurile pe care urmează să le împartă şi şi-au oficializat despărţirea în linişte, fără să treacă printr-o bătălie în instanţă, care ar fi fost intens mediatizată”, a dezvăluit o sursă pentru tabloidul The Mirror.

Potrivit presei britanice, Kate Moss a păstrat cea mai mare parte dintre bunurile cuplului, deoarece era considerabil mai bogată decât soţul ei în momentul căsătoriei. Jamie Hince a intrat totuşi în posesia unor bunuri, inclusiv a unor opere de artă, achiziţionate în timpul căsătoriei.

După despărţirea de Jamie Hince, presa din Marea Britanie a publicat mai multe articole în care a afirmat faptul că renumitul model ar avea o relaţie cu contele Nikolai von Bismark, însă relaţia celor doi nu a fost deocamdată confirmată.

În iulie, tabloidul The Mirror anunţa că Nikolai von Bismark i-ar fi oferit lui Kate Moss un inel de logodnă cu un safir uriaş, în timpul unei cine romantice, la Veneţia.

Kate Moss are o fiică, Lila Grace, născută în 2002, din relaţia pe care a avut-o la începutul anilor 2000 cu Jefferson Hack, editorul revistei de modă Dazed. Înainte de căsătoria cu Jamie Hince, vedeta britanică a avut relaţii cu o serie de bărbaţi celebri, precum cântăreţul Pete Doherty şi actorul Johnny Depp.

Citeşte şi Kate Moss: Cealaltă Regină a Marii Britanii

Kate Moss are una dintre cele mai longevive cariere din industria modei.

Ea a fost remarcată la vârsta de 14 ani pe aeroportul JFK din New York de Sarah Doukas, fondatoarea agenţiei de modelling Storm. De atunci, Kate Moss şi-a construit o carieră de succes şi a apărut pe coperta revistei Vogue mai mult decât oricare alt model profesionist.

Averea ei a fost estimată la aproximativ 100 de milioane de lire sterline, potrivit editorilor revistei Forbes.