Divorţ şoc în showbiz. Vedeta a anunţat despărţirea pe Instagram

SOLANGE KNOWLES a anunțat separarea de soțul ei printr-o postare e un site de socializare, împreună cu trei poze.

05 nov. 2019, 12:52
Divorţ şoc în showbiz. Vedeta a anunţat despărţirea pe Instagram

Solange Knowles a anunțat separarea de soțul ei, Alan Ferguson. Knowles și Ferguson s-au căsătorit în New Orleans pe 16 noiembrie, 2014. La ceremonie și recepție au participat și sora ei, Beyonce împreună cu Jay-Z și mama sa, Tina Knowles. „Acum 11 ani am întâlnit un bărbat fenomenal ce mi-a schimbat existența. În acest an, am hotărât să ne separăm și să o luăm pe alt drum (și totuși, aceste lucruri nu sunt treaba nimănui). Mi se pare necesar să îmi protejez propriul adevăr și să trăiesc sincer așa cum am făcut-o până acum.”, a scris Knowles.

Solange are dintr-o altă căsnicie cu Daniel Smith un băiat în vârstă de 15 ani. De asemenea, în postarea ei ea a vorbit și despre sănătate, mai exact despre tratamentul asupra unei tulburări.

„Acești doi ani m-au schimbat din punct de vedere fizic, psihic și spiritual, iar această călătorie am început-o prin a-mi confrunta cel mai aprig dușman, frica.”, a scris aceasta.

„Mi-am trăit cele mai grele momente în fața camerelor încă de când eram adolescentă. Am încercat să fiu sinceră fără să țin cont de cât de frumoasă sau grea este viața.”, a continuat artista.

Recunoscând că nu este perfectă, ea a adăugat: „mă las purtată de frica de necunoscut și de glorie și puterea ce există împreună cu Dumnezeu. Sper ca toate schimbările voastre, mari și mici, să vă umple de lumină și iubire!”