Divorţ-telenovelă în familia prezidenţială. O actriţă celebră pune capăt mariajului, după ce a fost înşelată VIDEO

Fostul preşedinte al Mexicului Enrique Pena Nieto şi actrița de telenovele Angelica Rivera au decis să se despartă. Anunțul a fost făcut chiar de fosta primă doamnă, iar presa vehiculează că de vină ar fi relaţia soţului cu o femeie în vârstă de 31 de ani.

12 feb. 2019, 16:23

Angelica Rivera, fostă prima doamnă a Mexicului și totodată o cunoscută actriță de telenovele a anunțat că divorțează de Enrique Pena Nieto, la numai două luni după ce acesta și-a încheiat mandatul ca președinte. Într-un scurt mesaj postat pe internet, Angelia Rivera spune că s-a dăruit în totalitate rolului de soție în defavoarea carierei și că regretă profund această situație.

Ziarele de scandal au însă o altă ipoteză. Se pare că motivul divorțului l-ar reprezenta o femeie în vârstă de 31 de ani, care ar fi amanta fostului preşedinte.

Angelica Rivera și Enrique Pena Nieto sunt căsătoriți din 2010. Cei doi nu au avut copii împreună, însă fiecare are câte trei copii din căsnicia anterioară.

Angelica Rivera și-a început cariera în 1987, la 17 ani, când a apărut în videoclipul lui Luis Miguel “Ahora te Puedes Marchar”. După apariția din telenovela “Simplemente Maria”, Angelica Rivera și-a continuat evoluția artistică cu “Dulce desafio”, după care au urmat proiecte că “Mi pequena Soldedad” și “La picara sonadora”, în care a jucat alături de Eduardo Palomo și Mariana Levy.  În 1991, Angelica și Ricky Martin au jucat împreună în “Alcanzar una estrella II”. Ulterior, artista s-a implicat în trupa muzicală “Munecos de papel”. În 1993, a jucat în “Sueno de amor”, iar în 1995, Angelica a fost protagonistă în “La Duena”, rolul care a ajutat-o să obțină contracte avantajoase.
 
La scurt timp, au urmat roluri în telenovele precum “Angela”, “Sin Pecado Concebido”, în care a jucat alături de Carlos Ponce. “Tequila cu suflet de femeie” (2007) a fost ultima telenovelă în care a jucat Angelica Rivera, iar în timpul filmărilor au apărut zvonuri despre o presupusă relație de iubire între actriță și Enrique Pena Nieto, zvonuri ce aveasu să se confirme după câteva luni.