DIVORŢURI ŞOC ÎN SHOWBIZ. Doi artişti celebri se separă de jumătăţile lor. „După atâta umilină şi abuz emoţional” FOTO

Două divorțuri neașteptate în lumea mondenă. Cântărețul What's Up și soția lui au hotărât să se despartă după nouă ani de relație și patru de căsnicie. Și solista Claudia Pătrășcanu divorțează de soțul ei după o căsnicie în care se declară nefericită și abuzată emoțional.

13 aug. 2019, 06:15

Whats Up și Simina au format unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz și nimeni nu se gândea că vor ajunge să stea departe unul de celălalt, scrie libertatea.ro. Se pare că cei doi au decis să pună punct mariajului.

„Au fost 9 ani frumoși cu bune cu rele, dar se pare că, în momentul în care apare nepotrivirea, iubirea se poate transforma în obișnuință. Te iubesc ca om, Simina, îți mulțumesc atât pentru momentele frumoase în care am crescut, cât și pentru toate momentele grele din care am învățat ce nu vrem de la viață, dar am crescut. Ne așteaptă o viață lungă în față, sper să-ți găsești sufletul pereche și să primești tot ce n-am putut eu ca barbat să-ți ofer.

Citeşte şi Răsturnare de situaţie! Soţia lui What’s Up rupe tăcerea! Ce spune despre plecarea cântăreţului de la Exatlon

P.S.: Rog presa, prietenii apropiați, cunoștințele, fanii si haterii să nu ne întrebe nimic cel puțin o perioadă, avem nevoie să digerăm și noi situația, momentan. S-a destrămat ceva ce am clădit 9 ani. Mergem mai departe. Numa bine tuturor!”, a scris artistul pe contul de socializare.

O altă despărțire șochează showbizul din România. Claudia Pătrășcanu, fostă membră a trupei SEXYY, s-a despărțit de soțul ei, Gabi Bădălău. Cei doi au împreună doi băieți.

Claudia Pătrășcanu a postat pe contul de socializare un mesaj, în care confirmă despărțirea de tatăl copiilor ei. Prietenii virtuali i-au transmis zeci de mesaje de încurajare, îndemnând-o să fie puternică în această perioadă.

„După atâta umilință, abuz emoțional, infidelități, lipsa de lângă cei mai minunati copii, jigniri, minciuni…… Renunț! Renunț la viața falsă și tristă pe care am îndurat-o într-un an, cât într-o sută! ! Vreau să lupt, dar nu sunt singură ci cu Dumnezeu……. lupt pentru cei mai curați și sinceri oameni din viața mea(copiii mei)! Veți creste cu iubire și liniște…… restul nu contează! Atâta timp cât Dumnezeu ne da sănătate, le putem face pe toate! M-ați întrebat luni la rând de ce nu mai postez cu „soțul”……. și-a vândut sufletul pentru nimic și nu i-a pasat de nimeni și nimic, doar de cruzime! Noapte binecuvântata tuturor!”, a scris Claudia Pătrășcanu pe contul de socializare.