DESPĂRŢIRI cu cântec la Hollywood, în 2012

Anul 2012 a fost marcat de numeroase despărţiri şi divorţuri în lumea vedetelor, atât în România, cât şi la Hollywood, unde staruri de primă mână şi-au văzut viaţa personală zdruncinată de despărţiri mai mult sau mai puţin elegante.

02 ian. 2013, 06:30

Cupluri celebre şi intens mediatizate s-au separat în 2012 în showbizul internaţional. Cel mai urmărit divorţ a fost, probabil, cel al lui Tom Cruise şi Katie Holmes, însă nici Johnny Depp şi Vanessa Paradis sau Demi Moore şi Ashton Kutcher nu au beneficiat de mai puţină atenţie. În a doua jumătate a anului, toţi ochii au fost aţintiţi asupra perechii Robert Pattinson şi Kirsten Stewart, care s-au despărţit din cauza infidelităţii actriţei, dar în cele din urmă au redevenit un cuplu.

La început de an, toţi ochii au fost aţintiţi asupra lui Demi Moore şi Ashton Kutcher. Deşi relaţia lor s-a terminat încă de la finalul lui 2012, actriţa a avut mult de suferit, ajungând chiar la dezintoxicare  în urma exceselor făcute din cauza suferinţei. Divorţul dintre cei doi s-a pronunţat şi în cele din urmă fiecare şi-a găsit perechea, Asthon Kutcher formând acum un cuplu cu Mila Kunis, în timp ce Demi Moore (50 de ani) şi-a căutat liniştea în braţele altor iubiţi mai tineri decât ea, Martin Henderson (37 de ani) şi Vito Schnabel (26 de ani).

Totuşi, cel mai răsunător divorţ al anului la Hollywood a fost, fără îndoială, cel dintre Tom Cruise şi Katie Holmes. Cei doi erau căsătoriţi de cinci ani şi păreau să aibă o căsnicie perfectă, din care a rezultat o fetiţă, Suri. Toţi ochii au fost aţintiţi o bună bucată de vreme asupra celor doi actori, care s-au luptat pentru custodia fiicei lor, care a rămas, în cele din urmă, cu ama ei.

Un alt divorţ surprinzător a fost cel al lui Johnny Depp şi Vanessa Paradis, care au pus capăt unei relaţii de 14 ani, din care au rezultat doi copii.

Leonardo Di Caprio, Danny DeVito, Russell Crowe sau Scarlett Johansson au luat şi ei decizia de a divorţa sau de a se separa de partenerii lor de viaţă, la fel ca Adam Levine şi Anne Vyalitsyna sau Selena Gomes şi Justin Bieber.

Robert Pattinson şi Kristen Stewart s-au despărţit după ce actriţa a avut o relaţie clandestină cu un regizor. După ce şi-a pus cenuşă în cap, interpreta Bellei Swan, din Twilight, a fost primită înapoi de colegul ei de platou din seria „Amurg”.

Justin Bieber şi Selena Gomez au vrut şi ei să se despartă pe final de an, însă în cele din urmă cele două tinere vedete au reluat relaţia.