DJ HARRA, de urgenţă la spital după un accident rutier

Dana Neacşu, alias DJ Harra, a fost implicată într-un accident rutier, astăzi. Vedeta a fost transportată de urgenţă la spital unde i s-a oferit primul ajutor.

30 nov. 2014, 18:38
DJ HARRA, de urgenţă la spital după un accident rutier

„Ne cerem scuze pentru absenţa Danei Neacşu, Dj Harra, de la evenimetul de aseară din jud Vâlcea, dar din cauza condiţiilor meteo maşina ei a derapat şi din păcate şi Dana s-a lovit destul de rau! A fost transportată la spital şi din fericire acum starea ei este buna”, a scris echipa lui DJ Harra pe contul de socializare.

Contactată telefonic, Dana Neacşu a spus că nu a păţit nimic grav, dar a mers la spital pentru a verifica dacă totul este în regulă. „Sunt bine. M-am lovit. Nu foarte tare pentru că purtam centura de siguranţă. Am fost la spital păentru nişte investigaţii. Trebuia să văd dacă totul este în regulă. Am tras o sperietură foarte mare. Mi-ar plăcea ca oamenii ăştia care se ocupă de drumuri să ia şi ei o găleată de vopsea şi să delimiteze bănzile. Eu nu am văzut unde se termina banda. De asta am derapat. Nu ştiu dacă politicienii mei merg doar cu avioanele”, a spus DJ Harra la „Star News”, scrie spynews.ro.