DNA, anchetă la Casa Fotbalului. Prima reacţie a FRF

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție au descins, miercuri, la sediul Federației Române de Fotbal. Din primele informații, ar fi vizate contracte semnate în perioada 2008-2010, pe când forul era condus de Mircea Sandu, iar unul dintre actualii candidați la președinția FRF, Ionuț Lupescu, ocupa funcția de director general.

14 mart. 2018, 12:16
DNA, anchetă la Casa Fotbalului. Prima reacţie a FRF

Acțiunea DNA, care a avut ca obiect ridicarea de documente, a venit după o serie de dezvăluiri făcute de actualul președinte de la Casa Fotbalului, Răzvan Burleanu, despre Ionuț Lupescu, principalul contracandidat la alegerile programate pe 18 aprilie.

Ionuţ Lupescu, RĂSPUNS la atacurile lui Răzvan Burleanu. Replică DURĂ şi ACUZE GRAVE printr-o SCRISOARE DESCHISĂ

„Pentru mine, această competiţie trebuie să genereze o ofertă de programe, idei şi soluţii mai bune pentru viaţa fotbalului românesc şi pentru naţionala României. Am pornit pe acest drum ştiind că voi fi jignit şi atacat. Eu nu voi vorbi despre ei, ci despre soluţii manageriale învăţate atât ca sportiv, cât şi în cel mai înalt for european de fotbal, UEFA. În discuţiile faţă în faţă cu persoanele abilitate să voteze la viitoarele alegeri vorbesc exclusiv despre soluţii”, spunea Lupescu, marți, la sediul Federației Române de Fotbal, după ce și-a depus dosarul de candidatură la alegerile pentru președinție, de pe 18 aprilie.

„Federația Română de Fotbal a pus la dispoziție, ca de fiecare dată, toate informațiile și documentele solicitate de autoritățile abilitate ale statului. Fiind vorba de o anchetă în curs, nu putem oferi mai multe detalii”, a fost reacţia FRF.