DNA a solicitat noi DOCUMENTE de la Primăria Ploieşti în cazul unor blocuri reabilitate termic

Procurorii DNA au solicitat noi documente de la Primăria Ploiești privind reabilitarea termică a blocurilor din mandatul fostului primar, Iulian Bădescu.

11 mai 2015, 11:53
DNA a solicitat noi DOCUMENTE de la Primăria Ploieşti în cazul unor blocuri reabilitate termic

În mandatul fostului primar, Iulian Bădescu, Primăria Ploieşti a reabilitat termic mai multe blocuri. Printre firmele care au încasat sume considerabile de bani se numără şi unele de tip fantomă, scrie ph-online.ro.

Potrivit informaţiilor din Primăria Ploieşti, la Direcţia Tehnic Investiţii este agitaţie mare după ce DNA a solicitat mai multe documente privind reabilitarea blocurilor respective.

Din cauza acestor probleme cu legea, Primăria Ploieşti nu a semnat nici până în prezent procesele verbale de recepţie a lucrărilor, deşi a trecut mai mult de un an de la finalizarea lor.

Iulian Bădescu a fost arestat preventiv la începutul lunii martie, el fiind acuzat de luare de mită și abuz în serviciu într-un dosar instrumentat de DNA în care mai sunt urmărite penal sub control judiciar, pentru abuz în serviciu, secretarul Primăriei Ploiești, Oana Iacob, și jurista Iulia Alexandru.

La câteva zile după ce a fost arestat, Bădescu a demisionat din funcția de primar al Ploieștiului, renunțând, de asemenea, la toate funcțiile pe care de deținea în PSD Prahova și în PSD Ploiești.

Citeşte şi Procurorii au extins cercetările în dosarul lui Iulian Bădescu pentru fapte incompatibile cu funcţia