DNA cere de la Ministerul Dezvoltării IMAGINILE din ziua în care Udrea ar fi primit GEANTA cu şpagă

Procurorii DNA cer Ministerului Dezvoltării imaginile de pe camerele de supraveghere şi registrele cu persoanele care au intrat în minister în ziua în care se presupune că Elena Udrea a luat mită 900.000 de mii de euro într-o geantă neagră de voiaj, informează România TV.

26 feb. 2015, 13:14

Elena Udrea a primit suma de 900.000 de euro într-o geantă de voiaj exact în biroul ei de la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, se arată în referatul DNA prin care s-a cerut arestarea acesteia.

La data de 06.10.2011, inculpatul Gardean Adrian şi (…..) s-au deplasat la sediul Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului, având asupra lor suma de 900.000 EURO într-o geantă de voiaj de culoare neagră. Gardean Adrian a intrat singur în clădire, accesul fiind realizat de către Nastasia Gheorghe, şi s-a deplasat la cabinetul secretarului general. Cei doi au intrat singuri într-o sală de şedinţe aflată în vecinătatea biroului, iar Gardean Adrian i-a înmânat lui Nastasia Gheorghe geanta, indicând totodată care este conţinutul acesteia. (…) Ulterior, Nastasia Gheorghe a înmânat geanta ministrului Udrea Elena Gabriela, în cabinetul acesteia, comunicându-i provenienţa şi suma care se găsea în interior, şi i-a adus la cunoştinţă înţelegerea referitoare la sponsorizarea societăţii administrate de Rudel Obreja în contul diferenţei„, se arată în referatul DNA.

Elena Udrea a ajuns iar după gratii în cursul zilei de miercuri. Fostul ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului a primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile în dosarul „Gala Bute”.

CITEŞTE ŞI Gheorghe Ştefan „Pinalty” şi Dinu Pescariu, confruntaţi de procurorii DNA


loading...