DNA cere revocarea lui Lucian Onea din funcţia de procuror

Direcţia Naţională Anticorupţie cere CSM revocarea lui Lucian Onea din funcţia de procuror din cadrul Serviciul Teritorial Ploiești.

10 ian. 2019, 10:01
DNA cere revocarea lui Lucian Onea din funcţia de procuror

Solicitarea avizului de revocare din funcţia de procuror DNA a lui Lucian Onea a fost transmisă Secţiei de procurori a CSM, a anunţat joi DNA.

De asemenea, DNA a transmis CSM cererile de încetare a activității în cazul Giluelei Deaconu, Ceraselei Răileanu şi al lui 
Savu Alfred Virgiliu

„La data de 10 ianuarie 2019, procurorul șef adjunct, care exercită atribuțiile procurorului șef al DNA, a transmis Secției de procurori a CSM solicitarea avizului de revocare din funcția de procuror în cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Ploiești, a domnului Onea Lucian Gabriel, procuror în cadrul acestui serviciu, în prezent suspendat din această funcție, întrucât acesta și-a exercitat în mod necorespunzător atribuțiile specifice funcției deținute.

De asemenea, în aceeași zi, au fost transmise Secției de procurori a CSM cererile de încetare a activității în cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Ploiești a următorilor procurori:
– Deaconu Giluela,
– Savu Alfred Virgiliu,
– Răileanu Elena Cerasela”, se precizează în comunicatul DNA.

Joi dimineaţă, toţi procurorii unităţii de elită a DNA Ploieşti au fost audiaţi, joi, la Parchetul General.

Toţi procurorii de la DNA Ploieşti, printre care Mircea Negulescu şi Lucian Onea, urmăriţi penal


loading...
Partenerii noștri