„Doamneee, Doamneee Dumnezeule, nu se mai poate! Mor artiştii unul după altul!”

Patricia Ţeicu Rădulescu, fiica compozitorului Marius Ţeicu, a murit la vârsta de 41 de ani.

02 aug. 2017, 11:21
„Doamneee, Doamneee Dumnezeule, nu se mai poate! Mor artiştii unul după altul!”

„Doamneee, Doamneee Dumnezeule! Nu se mai poate! Mor artistii unul dupa altul! Ce se intampla, Doamne?! Mi-a zis cineva, in februarie, ca anul asta va fi anul in care vor muri multi artisti, unul dupa altul… am zis ca-i nebun. Si uite, ca nu mai stiu in acest moment cine mi-a zis. Sunt socata. Saracul Marius… cat de frumoasa era fata, si cat a umblat cu ea… peste tot, ca era bolnava… Nu mai pot… de la inceputul anului… Ileana Ciuculete, Marina Scupra, Emilia Bubulac, Florica Dima, Denisa… Dumnezeule! Dumnezeu sa o odihneasca in pace. Tare urata veste mi-ati dat”, a declarat Elena Merisoreanu

Patricia Ţeicu Rădulescu, fiica lui Marius Ţeicu, a murit miercuri, la vârsta de 41 de ani, după o grea suferinţă, aceasta fiind diagnosticată în urmă cu mai mult timp cu leucemie, a anunţat compozitorul Horia Moculescu.

Patricia Ţeicu Rădulescu a fost căsătorită cu actorul Dan Rădulescu, cu care avea doi copii.

>Fiica compozitorului a descoperit că suferă de leucemie în anul 2015, iar de atunci a dus o bătălie lungă pentru a învinge boala. Patricia Ţeicu suferea de o formă rară de leucemie.

„În 2015, mi-au apărut nişte bubiţe şi am crezut că sunt pe fond nervos, că mă agit, pun pasiune în tot ce muncesc. Eu nu am avut nicio boală a copilăriei, nu răceam, nu am avut nimic, nu mă duceam la doctor. Şi am crezut că totul e pe fond nervos, am stat vreo trei luni şi apoi am fost la doctor. Am mers la dermatologie şi acolo au descoperit că am tuberculoză. Nu aveam niciun simptom. Şi-au pus întrebări: de ce tuberculoză?, că însemna că imunitatea e la pământ. Am făcut analize şi am fost descoperită cu un retrovirus, HTLV. Eu am avut un tip de leucemie foarte nou. La noi nu prea există”, declara Patricia Ţeicu în cadrul unei emisiuni TV.