Doar Bianca Drăgușanu putea încerca așa ceva! Ce spune vedeta despre ciorba cu votcă! “O chestie rusească, e ceva deosebit”

Bianca Drăgușanu este mereu surprinzătoare. Blondina a vorbit recent despre cea mai inedită experiență culinară de care a avut parte.

15 mart. 2022, 18:31
Doar Bianca Drăgușanu putea încerca așa ceva! Ce spune vedeta despre ciorba cu votcă! “O chestie rusească, e ceva deosebit”

Invitată în emisiunea “XtraNightShow”, Bianca Drăgușanu a vorbit deschis despre cel mai surprinzător preparat culinar pe care l-a gustat. Ciorba cu votcă și tortul care nu îngrașă sunt noile experiențe culinare de care blondina avut parte.

“Vinovată” de toate aceste delicatese de care s-a bucurat blondina este una dintre prietenele ei, supranumită “Regina torturilor”.

“Ne-am cunoscut la o oală de ciorbă făcută cu votcă. O sticla de votcă băgată în ciorbă. O chestie rusească. E cea mai delicioasă ciorbă pe care eu am mâncat-o. Prin fierbere, votca se elimină, dar este delicioasă, cu tăieței de casă. E ceva deosebit”, a mărturisit Bianca, în emisiunea lui Dan Capatos.

CITEȘTE ȘI: Care este starea de sănătate a Sofiei, după ce a fost operată. Bianca Drăguşanu: „Nu e ușor, însă eu am pregătit-o”

“Este o ciorbă de găină de casă, care se fierbe foarte mult, iar votca nu se pune foarte mult. Se adaugă puțin la final și îi dă o aromă deosebită”, a ținut să completeze cea care se face “vinovată” de experiențele gastronomice ale Biancăi.

Cele două alimente de care diva nu se atinge niciodată

CITEȘTE ȘI: Bianca Drăgușanu tună și fulgeră din cauza unor cadouri primite de ziua ei! „Să vă fie rușine!”

În prezent, Bianca nu se abţine de la niciun aliment, dar este foarte strictă când vine vorba despre cantitatea consumată. „Am trecut și prin diete, am trecut și prin faza când mâncam o cireașă sau o roșie pe zi. Acum, dacă nu mănânc, nu pot să-mi duc sarcinile la bun sfârșit, nu pot să fac sală, nu pot să fac sport. Nu am de unde să-mi iau energia dacă nu mănânc, mi se pare esențial să mănânci cât să trăiești, dar am perioade când plec în vacanțe unde mănânc că îmi place să mănânc”, a spus Bianca Drăgușanu.

Diva a precizat că există, totuşi, două alimente pe care le evită, zahărul și sarea. „Este bine să fii echilibrat, nu pot să faci din mâncare un stil de viață. Eu mănânc de toate, am chestii pe care le prefer și pe care nu. La modul general, evit cel mai mare drog de pe planetă: zahărul. Zahăr și sare găsim în orice, încerc să le evit. Trebuie să avem un echilibru în tot”, a mai spus Bianca Drăgușanu în cadrul podcastului.