Sabotajul lui DINAMO face înconjurul lumii. Ce scrie presa internaţională FOTO

Steaua a suferit cea mai drastică înfrângere de pe teren propriu din istoria participărilor sale în cupele europene, 0-5 cu Manchester City, dar şi o umilință incredibilă, fiindu-i sabotată coregrafia de rivalii de la Dinamo.

17 aug. 2016, 08:53

Farsa dionamoviştilor a fost relatată de presa din întreaga lume, iar rețelele sociale au fost împânzite de comentarii ale utilizatorilor cu privire la ceea ce s-a întâmplat în tribunele Arenei Naționale.

The Guardian, ENPS, Fox Sports, Mais Futebol, Record, Globoesporte, Sports Illustrated și La Gazzetta dello Sport sunt doar câteva dintre publicațiile care au scris despre imaginile care au făcut înconjurul lumii și au făcut deliciul rețelelor sociale.

Coregrafie şoc la Steaua-Manchester City. Gigi Becali, păcălit în stil mare de fanii lui Dinamo, Steaua a fost umilită

Brazilienii de la O Globo au titrat ”Trolling legendar”, englezii de la The Guardian au scris despre ”sabotajul” dinamoviștilor, iar italienii de la Gazzetta dello Sport amintesc că fanii steliști credeau că ridică deasupra capului o coregrafie despre aniversarea a 30 de ani de la finala Cupei Campionilor câștigată la Sevilla în fața Barcelonei.

Americanii de la Sport Illustrated susțin că isprava fanilor dinamoviști este cea mai mare farsă din sport de la meciul de fotbal american Harvard-Yale din 2004, la care fanii celor de la Yale i-au ”păcălit” într-un mod asemănător pe fanii Harvard să afișeze o coregrafie cu mesajul ”We suck!”.