Doar un copil dintre cei 11 internaţi la Marie Curie cu insuficienţă renală se simte mai bine

Starea de sanatate a celor 11 bebelusi internati la Marie Curie cu insuficienta renala este in continuare extrem de delicata. Unul singur a facut mici progrese fata de vineri dar medicii sunt in continuare rezervati. Opt au in continuare nevoie de dializa iar starea a trei dintre micuti este grava. 

13 feb. 2016, 15:15
Doar un copil dintre cei 11 internaţi la Marie Curie cu insuficienţă renală se simte mai bine

Cei 11 copii cu sindrom hemolitic uremic sunt în continuare internaţi la Marie Curie, 6 fiind pe secţia de nefrologie, 5 fiind internaţi la terapie intensivă, indormează România TV. Acum, 8 copii mai fac dializă, unul nemaiavând nevoie de această procedură, stare lui fiind mai bună.

Citeşte şi Detalii cutremurătoare despre starea copiilor internaţi la Marie Curie. Medic, secţia ATI: Este o boală care omoară

Trei copii se află în stare gravă, unul dintre micuţi fiind susţinut în viaţă de aparate. Medicii au fost nevoiţi să vină la muncă în timpul lor liber, pentru a face faţă acestui val de îmbolnăviri şi pentru a le acorda ajutorul celor mici. 

Citeşte şi Avocatul Poporului s-a autosesizat în cazul copiilor bolnavi din Argeş

La spitalul de pediatrie din Piteşti se mai află 13 copii care au diarie acută şi rotavirus, însă aceştia nu prezintă complicaţii.