Doctor Virgil Musta: „Simptomele Covid-19 pot persista timp de şase luni”

Doctor Virgil Musta a făcut anunțul de ultim moment. Medicul a transmis că simptomele Covid-19 pot persista timp de șase luni.

24 iun. 2020, 18:59
Doctor Virgil Musta: „Simptomele Covid-19 pot persista timp de şase luni”

Doctorul Virgil Musta a făcut anunțul de ultim moment pentru români. Medicul de la Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din Timișoara, cel care a vindecat mai mult de 500 de pacienți Covid, spune că simptomele virusului pot persista chiar și șase luni.

Cadrul medical afirmă că simptomele virusului SARS-CoV-2 pot persista chiar și timp de șase luni. Virgil Musta ia în calcul și posibilitatea ca, la o parte dintre pacienți, infecția să devină cronică.

Doctor Virgil Musta: „Simptomele Covid-19 pot persista timp de șase luni”

Virgil Musta transmite avertismentul după ce un număr mare de tineri care au prezentat infecția s-au plâns de simptome o perioadă lungă de timp.

„Am văzut statistici internaționale în care până la șase luni de zile tineri spun că prezintă parte din simptomatologia pe care au făcut-o în faza acută a bolii”, a spus dr. Virgil Musta la Antena3.

„Statistica arată că 97% dintre cei care fac forme severe de boală și decedează au comorbidități” a adăugat Virgil Musta. Virgil Musta a încheiat spunând că aceste situații vor fi cercetate amănunțit.