Doctorii au fost şocaţi. GESTUL DENECREZUT al unei tinere de 19 ani în timpul unei OPERAŢII PE CREIER FOTO

O tânără de 19 ani din Polonia a reuşit să şocheze medicii după ce s-a trezit în timp ce era operată pe creier. Mai mult, adolescenta a început să vorbească cu medicii.

02 ian. 2015, 17:18

Iga Jasica, poloneza de doar 19 ani,  s-a trezit în mijlocul operaţiei pe creier şi a întrebat doctorii cum se simt, înainte să înceapă să vorbească cu ei despre pisici, potrivit Mirror.

Citeşte şi Operaţie incredibilă. Medicii au extras 80 de dinţi din maxilarul unui copil VIDEO

Fata a ajuns la spitalul din Katowice pentru a fi operată după ce s-a descoperit că are o creştere canceroasă pe creier. Cu toate acestea, la jumătatea intervenţiei chirurgicale, adolescenta a trecut peste efectul anestezicului şi a început să vorbeasă, cu toate că avea creierul „pe afară”. Cu toate acestea, tânăra nu îşi aminteşte nimic, iar medicii spun că nu a simţit şi nu a văzut nimic.

Nu pot să îmi amintesc prea multe, dar doctorul mi-a spus că a vorbit cu mine despre pisici, animale pe care le iubesc. Am ratat Crăciunul din cauza acestei operaţii, însă am primit cel mai frumos cadou deoarece acum mă simt perfect„, a declarat tânăra.