„Doctorul mi-a spus că nu se mai poate face nimic”. DRAMA neştiută a lui Victor Slav!

Victor Slav a făcut o dezvăluire sfâşietoare în prima lui zi în calitate de prezentator TV. Impresionat de drama Denisei, iubitul Biancăi a dezvăluit că ambele lui bunici au pierit din cauza cancerului la plămâni.

13 iun. 2017, 07:11
„Doctorul mi-a spus că nu se mai poate face nimic”. DRAMA neştiută a lui Victor Slav!

Victor Slav a vorbit luni seara despre drama familiei sale, neştiută până acum. Impresionat de momentele cumplite prin care trece Denisa Răducu şi de suferinţa familiei acesteia, iubitul Biancăi Drăguşanu a mărturisit că ambele sale bunici au murit după ce s-au luptat cu cancerul de plămâni.

Citeşte şi Bianca Drăguşanu, schimbare radicală de look. Fanii ei, uluiţi de transformare: Divină, eşti ca o păpuşică, îţi stă foarte bine

Noul coleg al Andreei Mantea a mărturisit că nu a fost uşor atunci când medicii i-au spus că nu mai este nimic de făcut.

„Ambele mele bunici au avut cancer la plamani, metastaza. Ele s-au imbolnavit la 3 luni distanta una de cealalta. Doctorul mi-a spus ca nu se mai poate face nimic si mi-a divulgat modul in care se va sfarsi. Bunica care a facut citostatice a avut dureri groaznice. Bunica din partea tatalui nu a mai putut sa respire si s-a uscat la propriu. Eu am trecut prin lucrurile astea”, a spus Victor Slav la Kanal D.

Fostul prezentator de la Meteo de la Pro TV a revenit pe micile ecrane la Kanal D, într-o formă de invidiat. Victor Slav a devenit de luni, 12 iunie, colegul Andreei Mantea la „WowBiz”, după ce Mădălin Ionescu și-a luat un concediu mai lung, pentru a-și crește bebelușul.

Prima ediţie a emisiunii WowBiz fără Mădălin Ionescu și cu un nou prezentator alături de Andreea Mantea a adus Kanal D pe prima poziţie în topul audiențelor luni seară.

Show-ul prezentat de Victor Slav şi Andreea Mantea, pentru prima oară în această formulă, a fost urmărit de peste un milion şi jumătate de români. Conform datelor furnizate de Kantar Media, WowBiz a fost lider de piaţă pe segmentele de public Naţional şi All Urban.  

Luni seară, în intervalul 22:30 – 0:30, Kanal D a înregistrat 5,7% rating si 19,7% cotă de piaţă, pe targetul National, şi 4,9% rating şi 16,8% cotă de piaţă, pe targetul All Urban. O medie de peste un milion (1.024.000) de telespectatori au urmărit cu sufletul la gură dezvăluirea momentului: cine va fi noul prezentator de la WowBiz, alături de Andreea Mantea.

În minutul de maximă audienţă, atins chiar la debutul show-ului (22:31), 1.686.000 de fani ai emisiunii se uitau la Kanal D.