Doctorii nu se aşteaptau la asta. Descoperirea făcută în NASUL unei FEMEI după DOI ANI de dureri teribile FOTO

Doctorii italieni au fost surprinşi atunci când o femeie de 57 de ani s-a prezentat la spital cu dureri groaznice de nas. în urma unor radiografii s-a constatat că era vorba de un şurub pentru o plombă care fusese montat în maxilarul femeii cu mai mulţi ani urmă.

24 oct. 2013, 16:48

O pensionară din Italia s-a plâns ani de zile de dureri în zona feţei înainte să ajungă la medic. Doctorii au fost şocaţi după ce au descoperit că în nasul pacientei se afla un şurub folosit în industria dentară, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Ce se ascunde în spatele durerilor de cap

Ulterior, ea a povestit că în urmă cu doi ani a avut un implant dentar, stomatologul montându-i un şurub de doi centimetri în maxilarul superior. Cu toate acestea, potrivit radiografiilor, acesta a migrat până în sinusuri. În urma unei operaţii, acesta a fost scos, iar medicii au declarat că femeia se va face bine. Mai mult, ea nu mai simte durerile teribile care i-au distrus doi ani din viaţă.

Citeşte şi O plombă dentară din ceară de albine, printre cele mai vechi dovezi de tratament stomatologic

Când implantul a fost inserat, nu s-a integrat complet, motiv pentru care a migrat spre suprafaţa sinusurilor, fiind tratat ca un corp străin. Normal, ar fi trebuit să se ducă spre gură„, a explicat medicul care a tratat-o.