Doctoriţă acuzată că şi-a ucis soţul. Soacra medicului rupe tăcearea. Cum i-a murit fiul

O doctoriţă de la un spital din Capitală este acuzată de fosta soacră de crimă. Femeia spune că medicul şi-a ucis soţul ca să fugă cu amantul. Procurorii au deschis o anchetă penală pentru omor, după ce raportul medico-legal a arătat bărbatul a avut parte de o moarte violentă.

10 ian. 2021, 22:48
Doctoriţă acuzată că şi-a ucis soţul. Soacra medicului rupe tăcearea. Cum i-a murit fiul
Doctoriţă acuzată că şi-a ucis soţul. Soacra medicului rupe tăcearea. Cum i-a murit fiul

Doctoriţă acuzată că şi-a ucis soţul. Tragedia s-a petrecut la sfârșitul anului 2019, atunci când bărbatul în vârstă de 50 de ani a fost găsit fără suflare.

Primii care au intervenit au fost polițiștii de la Serviciul Omoruri. Deși soția a anunțat autoritățile că ar fi vorba despre o sinucidere, expertiza medico-legală a demonstrat că bărbatul a avut parte de o moarte violentă.

Citeşte şi Dublă crimă înfiorătoare la Bihor. Doi bătrâni au fost găsiţi dezbrăcaţi cu gâturile tăiate. Localnicii sunt îngroziţi!

Doctoriţă acuzată că şi-a ucis soţul. Soacra medicului: Nora mea avea o relatie extraconjugala

„Eu cred ca a fost omorat. Nora mea avea o relatie extraconjugala la Londra. A plecat din casa vreo 2-3 sapt si l-am sfatuit sa mearga la politie sa anunte ca a plecat de acasa”, povesteşte soacra doctoriţei, potrivit România tv.

Procurorii au deschis un dosar penal pentru omor, însă deocamdată nicio persoană nu a fost pusă sub acuzare. Bărbatul a fost căsătorit timp de 15 ani cu soția sa, medic cardiolog.

Relația celor doi s-a degradat cu timpul, iar înainte cu trei luni de tragedie aceştia au divorţat. Cu toate acestea, medicul şi fostul soţ locuiau încă împreună.

„Eu știu că fosta mea noră este o persoană agresivă, bătea copiii des, în special pe băiat care avea 10 ani când a murit fiul meu”, mai spune soacra medicului.

În momentul în care bărbatul și-a dat ultima suflare, în casă se mai aflau fosta lui soție și fratele acesteia. Deși decesul s-a înregistrat seara, mama bărbatului mort a fost anunțată târziu în noapte. Acum, femeia le cere magistraților să facă lumină în acest caz și să stabilească ce s-a întâmplat în cazul fiului său.

Contactată telefonic de reporterii România Tv, soția bărbatului nu a dorit să comenteze.

” Fostul sot a inghitit 60 de pastile, tablete de inima, a avut o moarte violenta. Nu pot vorbi despre asa ceva la telefon”, a spus doctoriţa.