Doctoriţa drogată, CIRC în arest. A fost mutată la Jilava după ce s-a dat cu capul de pereţi

Doctoriţa drogată care a lovit un poliţist cu maşina şi a gonit cu 190 de kilometri pe Autostradă a făcut scandal după gratii, potrivit România TV. Ea a fost arestată preventiv şi dusă la Câmpina, unde s-a dat cu capul de pereţi. Ea a fost transferată la Jilava. Între timp, noi detalii despre doctoriţă ies la iveală. Vecinii de bloc erau terorizaţi de femeie. Mai mult, ea a avut probleme cu poliţia şi în trecut.

17 iun. 2013, 15:26
Doctoriţa drogată, CIRC în arest. A fost mutată la Jilava după ce s-a dat cu capul de pereţi

Vecinii de bloc vorbesc cu frică despre doctoriţa drogată care a lovit un poliţist cu maşina şi a gonit cu 190 de kilometri pe A3. „Într-un timp ne cam punea viaţa în pericol, că lăsase gazele deschise, făcea, drăgea”, a povestit un vecin.

„A aruncat odată ţigări şi a luat foc în balcon, probleme cu inundaţia, i-a inundat la baie sau la bucătărie. I s-a părut odată că vede stafii, eu ştiu ce Dumnezeu”, a povestit administratorul blocului.

Comportamentul medicului le-a pus multe semne de întrebare şi funcţionarilor Casei de Asigurări de Sănătate Vrancea. „Doamna doctor a avut anumite tulburări de comportament. Am avut diverse sesizări cu privire la serviciile medicale, situaţie care a dus la diferite sancţiuni pe linie profesională”, a declarat Mihai Copaci, preşedinte CJAS Vrancea.

Doctoriţa din Focşani a mai fost cercetată de oamenii legii în alte două cazuri.

„Într-unul dintre acestea sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice sub influenţa unor substanţe cu efecte psihotrop, halucinogen şi în cel de-al doilea sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ameninţare, insultă şi calomnie. În ambele dosare s-a dispus neînceperea urmăririi penale”, a declarat Adrian Dochioiu, purtător de cuvânt IPJ Vrancea, pentru România TV.

În lista de pacienţi ai medicului de familie sunt trecuţi aproape 1.000 de oameni. Medicul şi-a concediat asistenta săptămâna trecută, iar uşa cabinetului a rămas încuiată cu lacătul.

Poliţiştii prahoveni au avut parte de un caz inedit în cursul nopţii de sâmbătă, după ce o doctoriţa drogată a refuzat să oprească la semnalul autorităţilor, potrivit România TV.

Citeşte şi Şofer inconştient, pe Autostrada Soarelui: A fost filmat circulând cu viteză pe contrasens

Astfel, ea a accelerat şi a plecat în trombă, încercând să scape de maşina de poliţie. Dat fiind faptul că a condus cu 190 de kilometri la oră, cu farurile stinse, pe contrasens, ea nu a putut fi prinsă până în momentul în care a încercat să întoarcă, în apropiere de Bucureşti, după o cursă nebună de 60 de kilometri.