DOCUMENT-BOMBĂ! CONTRACTUL unui asasin în serie îndosarul „Elodia”!

Două mărturii şocante dezvăluite de ring arată o posibilă legătură între un asasin în serie, asasinat la rândul lui în mod suspect, şi cazul avocatei dispărute fără urmă.

12 dec. 2013, 23:26
DOCUMENT-BOMBĂ! CONTRACTUL unui asasin în serie îndosarul „Elodia”!

„Măcelarul” din Braşov! Aşa a fost poreclit tânărul George Ionuţ Nicolae care, întâmplător sau nu, fix în ziua dispariţiei Elodiei, în data de 30 august 2007, a răpit-o şi asasinat-o, tot în Braşov, pe Mădălina Motrună, fiica adjunctului şefului ISU Braşov. Mădălina Motrună era a doua victimă a asasinului în serie de la poalele Tâmpei, prima fiind Vasilica Mihai. Cadavrele celor două fete au fost găsite, în vara anului 2008, într-o casă din Bacău. Cele două victime au fost ucise cu bestialitate: lovite cu pioletul şi măcelărite, cu un topor, inclusiv prin secţionarea gâtului, cu un cuţit… de vânătoare cu zimţi. Mai mult, asasinul psihopat a torturat-o mai multe ore tăindu-i Mădălinei Motrună chiar şi un deget pentru a spune unde ţin banii părinţii acesteia. După identificarea, arestarea şi trimiterea în judecată, George Ionuţ Nicolae a fost asasinat, la rândul său, în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Codlea. A fost strâns de gât de colegul de celulă, în timpul unei partide de cărţi. Acesta aflase, se pare, chiar de la Ionuţ Nicolae, că stă în cameră cu un… ”asasin în serie”. Şi, fie, probabil, s-a îngrozit şi a vrut să-l pedepsească pe asasinul psihopat, fie şi-a zis: Decât să mă omoare el pe mine, mai bine îl omor eu pe el! Ceea ce a şi făcut. Încă de la arestarea taximetristului psihopat, dar, mai ales, după asasinarea lui, s-a discutat, în fel şi chip, despre o posibilă legătură între cazurile ”Motrună-Mihai” şi cazul ”Elodia”.

În dosarul „Elodia” s-a rătăcit, nu se ştie cum, un contract de închiriere al asasinului în serie şi o declaraţie a celui care i-a închiriat casa. Este posibil să fie chiar CASA GROAZEI în care asasinul a ascuns victimele înainte să le ducă la Bacău. Mai mult, ”ring” a intrat în posesia declaraţiei unui martor care spune că l-a auzit pe un subordonat al procurorului Iacob (fostul şef al Secţiei de Urmărire Penală şi Criminalistică unde s-au instrumentat ambele cauze: şi dosarul ”Elodia” şi dosarul ”Motrună-Mihai” ) spunând că merge să-l audieze la Bacău pe taximetristul Nicolae (n.r. – poreclit ”TAXIMETRISTUL GROAZEI II”) pentru o posibilă legătură cu dispariţia/moartea Elodiei. Şi martorul spune că i s-a părut ciudat că, după acea audiere, la câteva săptămâni, asasinul din Braşov a fost, la rândul lui, asasinat.

Citeşte mai mult pe ziarulring.ro