Titularizare 2019. Un alt ordinul semnat de Andronescu a fost întors de la publicarea în Monitorul Oficial

Publicat: Miercuri, 15 Mai 2019 14:44 // Actualizat: Miercuri, 15 Mai 2019 14:44 // Sursa: romaniatv.net

Ecaterina Andronescu a vrut să modifice pentru a doua oară într-o lună calendarul examenelor de titularizare. Proces important pentru profesori, titularizarea este examenul de angajare într-o școală. După ce a fost zguduit de scandalul “titularizării pe 253” – când Andronescu a permis ca profesorii să fie puși pe drumuri de o metodologie care încălca decizia Curții Constituționale -, procesul de angajare în școală a trecut la limită pe lângă o nouă modificare a calendarului.

Ordinul nr. 3996 a fost semnat de Ecaterina Andronescu în urmă cu 2 zile, dar retras în cele din urmă de la publicarea în Monitorul Oficial. Ordinul, care tratează procesul de titularizare, a fost făcut public de Federația Sindicatelor din Educație "Spiru Haret" (FSE Spiru Haret).

Citeşte şi Titularizare 2019: Calendarul de titularizare actualizat şi lista profesorilor titulari cu cereri de pretransfer, pe fiecare judeţ

În ordinul nr. 3996 din 13 mai 2019 semnat de ministrul Ecaterina Andronescu și apoi retras, după cum a declarat aceasta, erau prevăzute două mari tipuri de schimbări:

prima parte a ordinului retras viza politica de GDPR și spune că "ștergerea de pe pagina de Internet a Ministerului Educației Naționale și a inspectoratelor școlare a informațiilor ce conțin date cu caracter personal referitoare la etapele de mobilitate a personalului didactic (...) se realizează după împlinirea termenului de 4 ani de la data afișării. Afișarea în format letric a informațiilor ce conțin date cu caracter personal la avizierul unităților de învățământ se realizează pe o perioadă de o lună."
a doua parte viza amânarea înscrierii la titularizare, a probelor orale și a inspecțiilor la clasă, precum și a altor date din calendarul de titularizare 2019

Mai multe detalii pe edupedu.ro.

loading...
16 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
DOCUMENT Titularizare Ecaterina Andronescu ministrul educatiei Ordinul nr. 3996
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
16 mai 14:00
Răspunde | Votează email 0 email
Anonim
Pot sa greseasca in comportament de cateva ori dar nu pot sa greseasca in comportament in fiecare zi ca atunci inseamna ca au tulburari de comportament.
16 mai 13:57
Răspunde | Votează email 0 email
Anonim
As dori sa fumez tigari cu tabac . Cand rasuflu greu sau rad nu zic fuuuu...e de la stres.
16 mai 12:58
Răspunde | Votează email 0 email
Anonim
Asta ce spun ca vor sa-i aiba pe cei rai la indemana si ca cu cei buni nu au ce sa faca iarasi e delir ca nu asta inseamna sa traiesti intr-o tara .
16 mai 12:49
Răspunde | Votează email 0 email
Anonim
Nu-s nici Hristos,nici Maica Domnului,delireaza,nici U-Hr sau Uhr eu .Fiecare e cum il arata in buletin .Änderungschneiderei inseamna modificarea hainelor,nu oamenilor.
16 mai 12:47
Răspunde | Votează email 0 email
Anonim
Cand a zis doctorul ca am mancat gras ca am colesterolul crescut a zis in mod relaxat ca am mancat grasimi alimentare,gratar cu grasimi,alimentar,normal. Am fost in club si am ascultat muzica aia e cu totul altceva,e dragoste .
16 mai 12:32
Răspunde | Votează email 0 email
Anonim
Este o reclama pe un site stopmobbing si scrie sa aratam palma in poza si sa scriem stop.Asta e sensul.
16 mai 12:29
Răspunde | Votează email 0 email
Anonim
Pestele de la piata avea un gust ca si cum ar fi fost stricat si am fost lovita cu niste pietricele cand se jucau doi copii inconstienti.Am tipat la ei dar nu si-au dat seama ca se ranesc si pe ei si pe mine.Pur si simplu nu si-au dat seama.Cred ca au nevoie de psiholog.
16 mai 12:25
Răspunde | Votează email 0 email
Anonim
E vorba sa verifice produsele alimentare.
16 mai 12:22
Răspunde | Votează email 0 email
Anonim
Am cumparat peste cu mercur de la polonezi dar nu sunt sigura ca avea mercur.Ii multumesc doamnei care ma coase tare mult ca eram gata.
16 mai 11:50
Răspunde | Votează email 0 email
Anonim
Site-ul jimdo e doar un nume de site nu inseamna nici jimdu nici jim do ,nici nimic,e doar un nume de site,nu DELIR:
Afişează următoarele 10 comentarii
Afişează toate comentariile
1
EUR
4.8378
RON
05 Jul
noapte 22 °
zi 35 °
Ultimele joburi adaugate
24 H