Documentul care scoate la lumină amănunte NEŞTIUTE din dosarul Black Cube: Kovesi se crede urâtă, motiv pentru care urăşte femeile

Publicat: Luni, 07 Noiembrie 2016 12:21 // Actualizat: Luni, 07 Noiembrie 2016 12:46 // Sursa: romaniatv.net

Stenograma discuţiei dintre Daniel Dragomir și cei doi reprezentanți ai firmei Black Cube, Dan Zorella şi Udi Levi, din dosarul Black Cube, publicată de Ion Cristoiu pe blogul său, dezvăluie faptul că finalul Operaţiunii Tornado de investigare a Codruței Kovesi era gândit pentru data de 30 aprilie 2016. Din document, ies la iveală şi amănunte despre viaţa privată a şefei DNA Laura Codruţa Kovesi. 

Această stenogramă reprezintă de fapt copia redării întâlnirii dintre Daniel Dragomir şi reprezentanți ai firmei Black Cube prin care s-a pus la cale operaţinuea de investigare a Laurei Codruţei Kovesi. 

În stenogramă apare şi data la care operaţiunea trebuia să ia sfârşit:

"Daniel Dragomir: 00:35 – Acum, aceste persoane doresc să facă ceva, dar nu știu ce. În al doilea rând, le lipsește creativitatea. Le lipsesc ideile. Tot ce au sunt bani și faptul că sunt foarte speriați. Acum, mandatul acestei doamne se termină în aprilie 2016. Toată lumea este foarte speriată că dacă mai obține un alt mandat, alți trei ani,

Dan Zorella: Da, vor fi cu toții puși sub acuzare și

Daniel Dragomir: … În al doilea rând, că ea va depune.. eforturi pentru persoanele care deja au fost acolo în tribunale. Și ea va dori să obțină condamnări pentru a arăta: uitați-vă cu toții, o fac.

Dan Zorella: Când în aprilie? Cât timp avem?

Daniel Dragomir: 30 aprilie

Dan Zorella: Sfârșitul lui aprilie

Daniel Dragomir: Sfârșitul lui aprilie

Dan Zorella: Și decizia când va fi?

Daniel Dragomir: În mod normal procesul decizional, normal legea spune că Uniunea Europeană cere ca… persoana să își depună CV-ul și să vină cu proiectul și să-și pună în față numele. Și acolo este o comisie și conducerea comisiei, ministrul responsabil, se va așeza și ministrul va încerca să propună președintelui și președintele decide. Acum, ce este ea în ultimele câteva… ministrul justiției, noua doamnă. El ( ministrul Justiției n.n.) dorește să se respecte procedura și să vadă cine vine. Ei au început un atac în media spunând mult: O, aceasta înseamnă că ea nu vrea să o nominalizeze din nou pe doamnă. Așa că este evident că vor să o nominalizeze direct, fără vreo procedură. Acum, am trimis un mesaj președintelui, președintelui actual, deoarece am pe cineva apropiat lui, ce îi spune următoarele: mai vreți un alt mandat de președinte? Deoarece dacă îi veți mai extinde încă trei ani mandatul, această doamnă își va termina mandatul în aprilie 2019. Alegerile prezidențiale au loc în noiembrie 2019", se arată în stenogramă.

Potrivit documentului, Daniel Dragomir era convins că relația Codruței Kovesi cu americanii se datorează lui Florian Coldea. Discuţiile celor 3 nu se rezumau însă doar la aspectele ce priveau operaţiunea, ci se făceau referiri şi la viaţa personală a Laurei Codruţei Kovesi:

"Daniel Dragomir: Doamna aceasta a fost procuror debutant în Sibiu.

Udi Levi: În Rusia?

Daniel Dragomir: În Sibiu. Avea 33 de ani în 2006, când a fost promovată ca procuror general de… În primii ani 2006-2008 a făcut o grămadă de greșeli; deoarece era foarte nouă, deoarece era tânără, deoarece venea din această poziție și această poziție și zvonurile spun că sunt oameni în oraș care au o grămadă de casete referitoare la greșelile ei.

Udi Levi: Unde este aceasta?

Daniel Dragomir: Ce?

Udi Levi: Casetele.

Daniel Dragomir: Casetele? Sunt persoane, persoane care ar putea avea casetele. Oamenii cred asta, de ce? Deoarece ei ( cei care dețin casetele n. n) nu au fost atinși de ea. Chiar și acolo unde e o grămadă de declarații împotriva lor. Fostul ministru de interne.. a fost… Acum, doamna a fost șefa Parchetului general timp de șase ani, apoi a trecut ca șef al DNA. Deoarece este foarte înaltă și pentru că este foarte masivă, ea are, de asemenea, o problemă psihologică, deoarece se crede urâtă, că proastă și urăște femeile. Acesta este unul din motivele pentru care a atacat femeile locale ce erau în poziții înalte și le-a arestat și investigațiile și… În al doilea rând, oamenii spun, nu sunt sigur, că este apropiată deAmericani.

Udi Levi: Spui că nu?

Daniel Dragomir: Nu sunt sigur.

Udi Levi: Nu ești sigur, ok.

Daniel Dragomir: Nu sunt sigur. De ce? Deoarece relația ei cu americanii nu a fost directă. Relația ei cu americanii a avut loc datorită tipului de la Servicii ( Florian Coldea n. n.). El e cel care… Acum, ei s-au folosit de PR american și pentru a arăta tuturor: uitați-vă, avem un spate puternic… declarația lui Nuland", se mai arată în document.

Citeşte mai mult pe blogul lui Ion Cristoiu. 

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Daniel Dragomir dosarul Black Cube Laura Codruţa Kovesi operatiunea black cube
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
08 nov 00:26
Răspunde | Votează email 4 email
kurios
Nimic despre plagiatul cucuvelei mov ??? vad ca cei in masura sa se pronunte stau si asteapta ordine .
1
EUR
4.7601
RON
24 May
noapte 13 °
zi 23 °
Ultimele joburi adaugate
24 H