Dodon către Iohannis: "să ţinem România şi Republica Moldova cât mai departe de false dezbateri geopolitice"

Publicat: Marţi, 26 Noiembrie 2019 10:59 // Actualizat: Marţi, 26 Noiembrie 2019 13:45 // Sursa: romaniatv.net

Preşedintele moldovean Igor Dodon l-a felicitat pe Klaus Iohannis pentru realegerea sa în funcţia de preşedinte, exprimându-şi cu această ocazie dorinţa ca, în acest mandat, cei doi să reuşească împreună să ţină România şi Republica Moldova 'cât mai departe de false dezbateri geopolitice', potrivit mass-media de la Chişinău.

'Va adresez felicitări cu ocazia realegerii în funcţia de preşedinte al României şi vă doresc mult succes în îndeplinirea importantelor responsabilităţi care vă revin.

Românii au făcut o alegere importantă şi pentru Republica Moldova prin mandatul pe care vi l-au încredinţat şi am toată încrederea că veţi continua să contribuiţi activ la buna conlucrare dintre ţările noastre', scrie Dodon în mesajul adresat lui Klaus Iohannis, citat de Unimedia.info.

'Îmi doresc ca în acest nou mandat al Dumneavoastră să reuşim împreună să ţinem România şi Republica Moldova cât mai departe de false dezbateri geopolitice, dar în acelaşi timp să reuşim să apropiem cât mai mult cetăţenii noştri şi să lucrăm pentru bunăstarea lor', afirmă Igor Dodon în mesajul postat pe pagina sa de Facebook, în care adaugă că 'Republica Moldova apreciază contribuţia Dumneavoastră şi a românilor la evoluţia sa europeană, dar şi sprijinul constant acordat prin mai multe proiecte importante pentru dezvoltarea ţării noastre'.

Totodată, Dodon îşi dublează mesajul adresat lui Klaus Iohannis cu o traducere în limba rusă pe pagina sa de Facebook, remarcă Jurnaltv.md.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
igor dodon Klaus Iohannis Republica Moldova Romania
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8747
RON
30 Oct
noapte 10 °
zi 14 °
Ultimele joburi adaugate
24 H