Doi actori cunoscuţi s-au căsătorit în mare taină

Jason Momoa, 38 de ani, ("Game of Thrones") şi Lisa Bonet, 49 de ani, ("The Cosby Show") se cunosc din 2005, când nişte prieteni comuni le-au făcut cunoştinţă, au împreună doi copii (o fată de 10 ani, pe nume Lola Iolani şi un băiat de 8 ani, pe nume Nakoa-Wolf), iar de curând s-au căsătorit, în mare secret, în casa lor din Topanga, California.

03 nov. 2017, 17:03
Doi actori cunoscuţi s-au căsătorit în mare taină

O ceremonie intimă„, aşa au descris-o apropiaţii cuplului, conform publicaţiei People, la care a participat şi actriţa Zoë Kravitz, fiica pe care Lisa o are din căsătoria anterioară, cu muzicianul Lenny Kravitz.

El, în pantaloni şi cămaşă albă, ea, „superbă”, aşa arătau cei doi când şi-au unit destinele, după ce au obţinut, la început de octombrie, certificatul de căsătorie de la biroul de înregistrări al Los Angeles-ului.

Deşi s-au căsătorit abia acum, majoritatea credea că cei doi au făcut ceremonia cu pricina demult şi asta, nu doar pentru că în ochii lumii ei păreau ca şi căsătoriţi, ci pentru că, în repetate rânduri, Jason Momoa vorbea despre Lisa ca despre „soţia” lui.

Soţia mea este o femeie foarte frumosă şi o iubesc„, spunea el într-un interviu, în 2013. „Este femeia visurilor mele„, declara el pentru Huffington Post, în 2016.

Citeşte şi Căsătoria are mai multe beneficii decât ţi-ai fi închipuit. Află 10 motive serioase să renunţi la burlăcie