Doi adolescenţi au fost BĂTUŢI şi UMILIŢI de o tânără din cauza comentariilor de pe Facebook

Doi adolescenţi au fost umiliţi şi bătuţi de o tânără din Vatra Dornei, deranjată de comentariile minorilor la o fotografie postată de ea pe Facebook.

16 iun. 2014, 06:21
Doi adolescenţi au fost BĂTUŢI şi UMILIŢI de o tânără din cauza comentariilor de pe Facebook

Doi adolescenţi, o fată de 16 ani şi un băiat de 15 ani, ambii elevi la o şcoală din Vatra Dornei, au fost puşi în situaţii umilitoare de o tânără din localitate. Lavinia Racz, de 25 de ani, a dorit să se răzbune pe cei doi elevi pentru că aceştia au avut o opinie nu tocmai favorabilă despre tânără, după ce pe Facebook au apărut fotografii considerate indecente şi provocatoare de către minori, scrie monitorulsv.ro.

Lavinia Racz l-a lovit cu palma peste faţă pe băiat şi l-a obligat să îngenugheze pentru a-i săruta mâna. De acelaşi tratament a avut parte şi minora de 16 ani.

Poliţia s-a autosesizat despre incidentele în care au fost implicaţi elevii şi au deschis două dosare penale, unul pentru ameninţări şi celălalt pentru lovire şi alte violenţe.

„Ne-am autosesizat despre incidentele petrecute în această săptămână şi am discutat cu cei doi adolescenţi, care în prezenţa părinţilor au înaintat plângeri penale. Cercetările vor continua pentru a stabili exact cum s-au petrecut lucrurile şi în funcţie de cele constatate se vor lua măsurile legale”, a declarat comisarul-şef Dorel Aiacoboae, şeful Poliţiei Vatra Dornei.