Doi adulţi şi un copil au murit într-un groaznic accident în TIMIŞ. Maşina în care se aflau s-a izbit violent de un autotren FOTO

Un grav accident de circulație soldat cu 3 victime a avut loc în apropierea localității Stamora Germană, din județul Timiș, după ce un autoturism și un camion s-au lovit.

18 nov. 2017, 14:35

UPDATE: Traficul pe drumul E70 este în prezent blocat. La fața locului intervin echipaje de la Pompieri, Poliție, Ambulanță și SMURD.


UPDATE: ISU Timiș a fost solicitat să intervină la un accident între un autoturism şi un autotren, pe DN 59, în dreptul localității Stamora Germană.
În urma impactului 3 persoane (2 adulți și un minor) care se aflau în autoturism au decedat.
La locul intervenție s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare şi o autosanitară SMURD din cadrul Stației de Pompieri Deta, o autospecială de descarcerare grea de la Detașamentul 2 de Pompieri din Timișoara, 11 subofițer şi 3 ambulanțe SAJ.

Din păcate, toate cele trei victime, iniţial încarcerate în autoturism, au decedat în ciuda efortului depus de salvatori, toți cei trei ocupanți ai autoturismului Hyundai au decedat scrie tion.ro. Este vorba de o întreagă familie. Din primele informații, accidentul s-a petrecut după ce autoturismul a pătruns pe contrasens și s-a izbit frontal de autotren. Circulația în zonă este în continuare blocată.

Citeşte şi Accident în lanţ. Peste 15 maşini au fost implicate. Un cunoscut motociclist a murit UPDATE VIDEO

Groaznicul accident a avut loc pe E70, în apropierea localității Stamora Germană. În urma accidentului, conform celor de la ISU Banat, au rezultat trei persoane încarcerate, un copil și doi adulți, pompierii trimițând în zonă un echipaj de descarcerare.

Polițiștii au ajuns și ei la fața locului și încearcă să stabilească cum s-a petrecut accidentul.