O doamnă şi doi vagabonzi: Bătaie cu cockteiluri Molotov din dragoste pentru o judecătoare VIDEO

Mașina unei judecătoare stagiare de la Târgu Cărbunești a fost incendiată de Mădălin Cremeneanu, fiul unui cunoscut afacerist târgujian. Mădălin Cremeneanu, fiul cunoscutului om de afaceri gorjean Viorel Cremeneanu, a fost reţinut pentru 24 de ore pentru distrugere.

30 aug. 2015, 12:54

Reglare de conturi incendiară între interlopi, la Târgu Jiu. Scandalul a pornit de la o tânără, viitor magistrat, pe care cei doi tineri şi-o disputau. Unul dintre ei, disperat după ce iubita l-a părăsit pentru un prieten de-al lui, a ales să se răzbune: i-a distrus maşina fostei iubite şi a incendiat poarta şi gardul rivalului în dragoste. El a fost arestat preventiv după atac.

Interlopul de 25 de ani a pus la cale o răzbunare cruntă. Ţintele lui au fost atât rivalul său în dragoste, cât şi fosta iubită. A mers prima dată acasă la fată şi i-a spart parbrizul de la maşină. Apoi s-a dus la iubitul actual al tinerei și i-a incendiat poarta, gardul și garajul.

„În noaptea de 29 august anul curent, persoana în cauză a distrus prin lovire un autoturism aparţinând unei femei din localitate şi prin incendiere poarta de acces, două uşi şi gardul de împrejmuire”, a declarat Miruna Prejbeanu, purtător IPJ Gorj.

Tânăra care a stârnit furia interlopului este judecătoare de câteva luni şi e fiica rectorului Universităţii Constantin Brâncuşi din Târgu Jiu. După tot ce a făcut, interlopul a fugit pe litoral să se relaxeze. Poliţia l-a prins, însă, şi i-a făcut două dosare pentru distrugere.